Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 fölötti (kevesebbnek nézik) pasasnak van esélye gyermektelen nővel ismerkedni?
Azért kérdezem csak, mert általában egy 40-45 közötti férfihoz nagy valószínűséggel nem vonzódnak a nagyon fiatal lányok (fordítva persze menne a vonzódás :))), viszont aki korban hozzá illik, az általában már túl van a családalapításon és van egy-két gyerek is. Persze nyilván más, ha vannak is, de már nagyok a gyerekek.
És mi az a legfiatalabb női korosztály, ami még elmegy, hogy ne nézzék "pedomacinak"? :)
25 vagyok, nemrég megtetszett egy 45 éves pasas, akit nem néztem többnek 38-nál. ha nem lenne senkim, és elhívna randizni, igent mondanék. de ez teljesen egyénfüggő, minden negyvenes férfi nekem se kéne.
szerintem ne zavarjon, hogy pedomacinak néznek, próbálkozz be a lánynál/nőnél, aki megtetszik. ha neki nem fekszik a dolog, akkor úgyis lekoptat. csak kitartás, ne keseredj el, ne add fel. és ne kezdj fiatalkorúakkal.
Persze, hogy van. De jól meg kell gondolni, mi az a korosztály, ami még Neked is belefér. Ha jól nézel ki, 19-20 éves csajokat is simán megkaphatsz, de párkapcsolatot nem érdemes kialakítani velük.
Neked azt kellene eldönteni, hogy szeretnél e gyereket. Ha igen, gondolom 1-2 éven belül. Szóval olyan korú nőt kellene választani, aki hasonlóan tervez.
Olyan 25 alá nem mennék a helyedben.
ha ennyi idős vagy, akkor ez nem kérdés és megoldod
amúgy attól függ mi az elképzelésed, szex v. párkapcsolat
elsőnél semmi gond, a másodiknál ha nagy a korkülönbség v Te fiatalodsz hozzá v ő idősödik hozzád, ezzel ami nehéz N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!