Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Lehet komoly esélye a szerelemre egy 37 éves férjezett 2 gyermekes asszonynak egy 31 éves független gyermektelen férfinél?
Lehet persze. De a gyerekeiddel együtt nem valószínű hogy felvállal. De ne legyen igazam.
31/F
A kettőnek nincs köze egymáshoz, csak nem fog elfogadni 2 gyerekkel, meg egy habzó szájú férjjel.
Így oké, összejártok, van szex, meg összebújás, de ha komolyra fordulna tuti le fog lépni. Gondolod fogja más gyerekét nevelni 31évesen?
NEM!!!!
Tapasztalat!
Az én házasságom is romba volt, amikor megismerkedtem egy sráccal. 1 évig azt mondogatta h váljak el, velem akar élni, gyereket akar tőlem.... Úgy éreztem h boldog leszek vele. De amint elváltam behúzta a kéziféket. Hidd el h addig akarja amíg esélytelennek tűnik, mert ugye férjnél vagy.
Amint elérhető leszel be fog ijedni. a tiltott gyümölcs mindig édesebb:)
Nekem bejött.
Előző sajnálom, hogy neked nem, de ezek szerint nem szeretett igazán, csak az izgalomra vágyott.
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!