Hogy közeledjek egy pasi felé? Közvélemény kutatás
Figyelt kérdés
Írnátok nekem hasznos tippeket?? Ne baromságokat!! Köszönöm2013. szept. 8. 18:32
2/7 A kérdező kommentje:
Komolyakat kértem
2013. szept. 8. 18:37
3/7 anonim válasza:
Ez nem elég komoly? Felőlem helikopterrel is megközelítheted, csak vigyázz nehogy fej nélkül maradjon :)
4/7 anonim válasza:
Ez sok dologtól függ. Ha félénk visszahúzódó akkor lassan. Ha beszédesebb akkor lehet hülyülni.
Ezt neked kell tudnod! Ha két lábon odasétálsz és beszédbe elegyedsz vele az már egy jó pont!
5/7 A kérdező kommentje:
Már beszélünk ő mindig flörtöl velem.
2013. szept. 8. 18:42
6/7 anonim válasza:
mutasd meg neki hogy tetszik neked kozeledj hozza ..szoszerint gondolom ugy hogy olelgeted vagy bele tursz a hajaba vagy valami xd
engem pl azzal lehet elhoditani ha hosszasan a szemembe bamul es mosolyog
7/7 anonim válasza:
Ha már van kapcsolat, akkor onnan a férfinek kellene irányítania a dolgokat. Neked az a dolgod, hogy jelezd, bejön neked.
Mittomén, vigyél neki sütit, hátha lekötelezed és belendíted vele a dolgokat és cserébe elhív valahová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!