Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy közeledjek egy pasi...

Hogy közeledjek egy pasi felé? Közvélemény kutatás

Figyelt kérdés
Írnátok nekem hasznos tippeket?? Ne baromságokat!! Köszönöm

2013. szept. 8. 18:32
 1/7 anonim ***** válasza:
2 lábon.
2013. szept. 8. 18:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Komolyakat kértem
2013. szept. 8. 18:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez nem elég komoly? Felőlem helikopterrel is megközelítheted, csak vigyázz nehogy fej nélkül maradjon :)
2013. szept. 8. 18:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez sok dologtól függ. Ha félénk visszahúzódó akkor lassan. Ha beszédesebb akkor lehet hülyülni.

Ezt neked kell tudnod! Ha két lábon odasétálsz és beszédbe elegyedsz vele az már egy jó pont!

2013. szept. 8. 18:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Már beszélünk ő mindig flörtöl velem.
2013. szept. 8. 18:42
 6/7 anonim válasza:

mutasd meg neki hogy tetszik neked kozeledj hozza ..szoszerint gondolom ugy hogy olelgeted vagy bele tursz a hajaba vagy valami xd

engem pl azzal lehet elhoditani ha hosszasan a szemembe bamul es mosolyog

2013. szept. 8. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha már van kapcsolat, akkor onnan a férfinek kellene irányítania a dolgokat. Neked az a dolgod, hogy jelezd, bejön neked.

Mittomén, vigyél neki sütit, hátha lekötelezed és belendíted vele a dolgokat és cserébe elhív valahová.

2013. szept. 8. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!