Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért rohan el minden pasi?

Miért rohan el minden pasi?

Figyelt kérdés
Meg van az alapfelállás egy fiú meg egy lány. Minden nagyon jól megy randizunk és egy darabig tök lelkes minden pasi még a randi után is szóval feltételezem hogy tetszettem nekik de aztán ok nélkül mind lelép. volt már tartós kapcsolatom nem is egy de az utóbbi időkben minden pasi minden pasi faképnél hagy. Általában azt szokták mondani hogy nagyon jó, simulékony és figyelmes jellem vagyok.Az a tipikus gondoskodó, visszafogott de ugyanakkor vadmacska jellem. külsőre sem szoktak panaszkodni de akkor nem értem mi a baj?!

2013. szept. 7. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert akkor felhasználónevet kellene váltanod!
2013. szept. 7. 17:45
 2/8 Christiano Ronaldo ***** válasza:
Mindenkinek lehet balszerencsésebb időszaka, nem hinném hogy túl sok mindent le kéne vonni az egészből ha csak nem tart, mittudomén, fél éve, vagy hosszabb ideje.
2013. szept. 7. 17:46
 3/8 anonim ***** válasza:

Rossz embereket fogtál ki.

Vagy nem tetszett nekik valami,amit mondtál.

2013. szept. 7. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, ez így kevés. Nem lehet, hogy túl nyomulós vagy, vagy zavarja őket a stílusod?
2013. szept. 7. 17:48
 5/8 anonim ***** válasza:
A leírtak alapján nem lehet megmondani.
2013. szept. 7. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
A leírtakból nehéz ezt megmondani. Talán csak szexre kellesz nekik, de mivel nem adod magad így lelépnek. Mindenesetre, ha igaz, amit magadról írtál, akkor jó parti vagy. Én szívesen megismernélek. :)
2013. szept. 7. 18:10
 7/8 anonim ***** válasza:
mondjuk találkozhatunk, ez orvosolná a problémát :) 17/F
2013. szept. 7. 20:52
 8/8 anonim ***** válasza:
És neked mennyire jöttek be ezek a pasik, akik nemet mondtak? Érdekelt volna valamelyik komolyabban?
2013. szept. 8. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!