Tényleg ilyen fontos a pasi tekintete?
Lányok, elődata nekem egy csaj, hogy szerinte milyen sokat tud dobni egy pasin a tekintete, "ahogy beszélgetés közben néz a lányra", de igazából értemes magyarázatot nem tudott rá adni, hogy miért van ez, és hogy "hogyan kell vonzóan nézni". Beszéltem erről még néhány csajjal ők is megerősítették a dolgot, de részletekbe menőbben szintén nem tudtak semmit mondani "ezt nem lehet elmondani, erre nincs recept, stb" címszóval.
Ha esetleg valaki beavatna a női titkok ilyen részleteibe:) igen megköszönném.
Itt nem "vonzó" tekintetről van szó, hanem arról, hogy egy ember érzelmi habitusa, jelleme többnyire kint ül az arcán, a tekintetén. Egy mélyebb érzésű, empatikus ember számára ez komoly üzenet, még ha az esetek többségében nem is tudja ezt.
Pl egy csaj haverom tökéletes példa erre. Ő nem egy szép csaj, falfehér a bőre, furcsán csontos az arca, karikás a szeme. Nem kimondottan csúnya, de nem szép. Egyébként viszont egy leírhatatlanul nagy karakter a nő, mély érzésű, tüzes, temperamentumos, intelligens és érzékeny. Ez az egész látható a szemében, és ha hosszan beszélgetek vele és a szemébe nézek, egy tökéletes szépséget látok. Nagyon durva.
Ez fordítva is remek dolog, ugyanis kiváló heurisztika. Ha nézel How I met your mothert, akkor javaslom, idézd fel a paraszemű csajokról szóló részt (valahol a második évad elején volt). Ez ugyanis olyannyira igaz, hogy hirtelen három csajt is fel tudnék sorolni, akinek a szemébe nézve szabályosan izzadni kezdtem, és később mindhárommal csúfosan zárult az ismeretség...
Nekem a tekintet a legfontosabb, bár nem tudom megmagyarázni, hogy miért.
Érett férfiak vesznek körbe, magabiztosak, helyesek, magasak, izmosak stb. A nagyobb darab pasikra buktam mindig is. Most meg egy nálam fiatalabb vasággyal 50 kilós, alacsony srácért tudnék ölni, csak azért mert a tekintete kikészít :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!