13 évesen lehetek így?
Figyelt kérdés
Sziasztok 13 éves lány vagyok!
És úgy érzem ,hogy szükségem van valakire ,de tényleg ,nagyon! Még soha nem volt párom ,de most valamiért azt érzem ,hogy nagyon szeretnék egyet ..és azt hiszem az a legjobb szó ,hogy szeretet hiányom van... És nem arra vágyom ,hogy be az ágyba (azzal még jó pár évet várni akarok) hanem ,hogy valaki törődjön velem és szerethessek valakit... (Igazából csak 13 éves fiúval lennék egy pár ,és nem akarok ismerkedni) a kérdés az ,hogy 13 évesen lehetek ezzel így? Idióta válaszolók könyörüljetek! Jah ,és igen kész a leckém és a tanulás...
2013. szept. 4. 19:55
11/17 anonim válasza:
pont így érzem én is. egyke vagyok,ét moshohatesóm van akik ketten igazi tesók,idősebbek mint én,pp én lógok ki korban közülük,a sliban nem nagyon szeretnek,a különórámonse,a volt llb-m ki nem állhat mert mgutált és súbnya is vagyok://
12/17 anonim válasza:
szerintem menj el a coop-ba vegyél egy trapista sajtot, rakd rá egy kenyérre, filcel rajzolj neki szemeket, meg azért a száját se felejtsd el. Ezután annyi a dolgod hogy megfogod, és elkezded ölelgetni, jah és beszélj is hozzá. Ha nem érez irántad semmit akkor dobd ko és vegyél másikat.
13/17 anonim válasza:
Én azt gondolom hogy majd a sors is tudna segíteni rajtad mert bármelyik percben beugorhat egy igazi hős aki megment a "szerelemhiány" alól.
14/17 anonim válasza:
Néha én is igy vagyok ezzel.(11 vagyok)De figyi a szerelem mindig jöhet még akkor is ha épp nem számitasz rá.És ha szeretett hiányod van akkor menny el valahova csavarogni a barátaiddal.
15/17 anonim válasza:
Én is de borzastóan fáj szerintem kerüld mert megtudod majd h emnyire fjdalmas !! 13/L
16/17 anonim válasza:
ez teljesen normális most egyenlőre énis így vagyok főleg hogy egyke vagyok
17/17 anonim válasza:
Ez teljesen normális... Nekem pl 12 évesen volt először barátom,mondjuk ő nem volt túl rendes :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!