13 évesen lehetek így?
Sziasztok 13 éves lány vagyok!
És úgy érzem ,hogy szükségem van valakire ,de tényleg ,nagyon! Még soha nem volt párom ,de most valamiért azt érzem ,hogy nagyon szeretnék egyet ..és azt hiszem az a legjobb szó ,hogy szeretet hiányom van... És nem arra vágyom ,hogy be az ágyba (azzal még jó pár évet várni akarok) hanem ,hogy valaki törődjön velem és szerethessek valakit... (Igazából csak 13 éves fiúval lennék egy pár ,és nem akarok ismerkedni) a kérdés az ,hogy 13 évesen lehetek ezzel így? Idióta válaszolók könyörüljetek! Jah ,és igen kész a leckém és a tanulás...
Ha szeretetre vágysz, azt egy haver-ismerős is meg tudja adni.
Megölelni, kedvesnek lenni, foglalkozni veled, azt egy haver is megteheti.
Én mondanám, hogy majd én leszek az a haverod, aki ezeket megadja, de kb 10 évvel öregebb vagyok, a végén még azt hinnéd, hogy járni akarok veled.
Szia. Teljesen normális, én is ugyanígy vagyok vele.
13L
"Jah ,és igen kész a leckém és a tanulás..."
No, akkor egy kis plusz tanulnivaló: szeretethiányt egybe írjuk, nem külön. Gépelt szövegnél pedig a vessző UTÁN van a szóköz, és nem előtte.
Jó tanulást!
Szeretethiányra meg egy tábla csokit.
Ezzel én is így vagyok egy kis ideje mivel sokat vagyok egyedül és sajna egyke vagyok.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!