Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek ha fiús arcom...

Szerintetek ha fiús arcom van, még lehetek jó nő?

Figyelt kérdés

Eléggé karakteres, fiús arcom van, mint Cara Delevingne-nek. Vastag szám, nagy szemeim, szögletes arcom van, próbálok finomítani rajta, frufrut vágattam, így babásabb az arcom és eltakarja a férfias vastag szemöldököm, de még így sem az igazi.

Barátom még nem volt, és azt vettem észre, hogy megnéznek páran az utcán, már rám is dudáltak egyszer-kétszer, de senki nem mobdta még, hogy szép vagyok, nem érdeklődnek irántam.

Így már nem is lehetek nőies? Mert amúgy személyiségre én nagyon lányos vagyok! Nincs mér valami trükk, hogy csajosabb lehessek? (nem küldök képet)

2013. aug. 31. 14:00
 1/10 anonim ***** válasza:
ha nem olyan mint egy B3-0 as falazóblokké lehetnek sikereid
2013. aug. 31. 14:01
 2/10 anonim ***** válasza:
lehetsz az
2013. aug. 31. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:

Hú, az a nő elég ronda.

Ám a nőiesség nem csak az arcodon múlik.

2013. aug. 31. 14:02
 4/10 anonim ***** válasza:

-Ha szögletes arcod van, akkor nem ajánlott a frufru. Hosszabb haj keskenyíti az arcot.

-A szemöldöködet kiszedheted, azon is tudsz változtatni. Nőiesebb tekinteted lesz ez által.

-Vastag száj nem feltétlen hátrány, bár ebből is elég sokféle létezik.

Ez a Cara Delevigne is változtatott azért magán, nem mindegy hogy így nézel ki:

[link]

Vagy így:

[link]

2013. aug. 31. 14:11
 5/10 A kérdező kommentje:

Nekem segített a frufru, sokkal finomabb, kislányosabb lett tőle az arcom! :)

A szemöldökömet majd próbálom szépen kiszedni, túl vékonyat nem akarok, de remélem jobb lesz az összhatás! :)

2013. aug. 31. 14:17
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem eltakarni kell a szemöldöködet, hanem szép formájúra szedni. [link]

A vastag száj pont, hogy nagyon nőies és a nagy szemek sem rosszak, csak szépen fesd ki.

[link]

2013. aug. 31. 14:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Bajuszt, szakállat ne növessz, akkor nem lesz baj. :)
2013. aug. 31. 14:19
 8/10 anonim ***** válasza:

Én tavaly nyáron szedettem ki a szemöldökömet a kozmetikussal és nem bántam meg! :)

Először nagyon furcsa volt és az volt bennem hogy: "Uhh...kár volt, bánom az egészet" De mikor lement a pirosság, eltelt 3 nap, akkor megújultam! :)

Sokkal jobb így, a régi képeket visszanézve meg főleg!

Szerintem mindenképpen a kozmetikussal kéne kiszedetned ha ez lesz az első alkalom, mert van akinek nem igen nő vissza a kiszedett szőr és ha elrontod, nem nagyon tudod már majd korrigálni. :)

Ha ő meg formára szedi neked, akkor te már csak a visszanövő pici szálakkal kell hogy foglalkozz majd.

Sok sikert! :)

2013. aug. 31. 14:24
 9/10 anonim ***** válasza:
küldj egy képet és megmondom hogy szép vagy-e vagy nem
2013. aug. 31. 15:02
 10/10 anonim ***** válasza:

"Vastag szám, nagy szemeim, szögletes arcom van"

-igen ezek a magas ösztrogén (női nemi hormon) szintet jelzik. nőies. a szemöldököd ritkítsd meg oszt kész

2013. aug. 31. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!