Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha csúnyának látom, érzem az arcom, lehetek szerelmes egy férfiba?
Figyelt kérdés
Már nem vagyok kis fruska...kívülről biztos látszik ez, h nem vagyok megelégedve, de ilyen vagyok és nem tetszik.2011. jan. 11. 13:01
1/18 anonim válasza:
Szerelmes lehetsz, de hogy mennyire lenne jó egy kapcsolat az már kérdéses. Mivel, ha nem vagy megelégedve magaddal nem tudod elhinni, hogy ő tetszik neked. Ezáltal benne sem bízol. Ahhoz, hogy másokkal kitudj alakítani kapcsolatot először magaddal kell megbarátkozni.
2/18 anonim válasza:
13:04 Ez a 12-28 éves nők 99,999999%-ára igaz!
3/18 anonim válasza:
A nő szépségének az használ a legjobban, ha elhiszi magáról, hogy szép.
4/18 anonim válasza:
Ha csúnya vagy, akkor tanulj meg beleszeretni egy csúnya pasiba.Mert csodák azért nincsenek.Egy csúnya pasi csakcsak felszed egy szép nőt, ha mondjuk van pénze, de egy csúnya nő, na az sose pasizik be rendesen, csak a mesékbe.Megoldás:Újrakell születni.
5/18 A kérdező kommentje:
igen, sajnos ez alap én is ezt érzem, és bármilyen kapcsolatra vonatkozhat.mondogatom sokszor h elfogadom,voltam pszichodrámán isÍ(aki ismeri), h honnan ered, szóval próbáltam...de a helyzet uaz.
2011. jan. 11. 13:19
6/18 A kérdező kommentje:
:)))volt már csúnya pasim, attól még nem lettem szebb.
2011. jan. 11. 13:20
7/18 A kérdező kommentje:
meg abba se szerelmes...
2011. jan. 11. 13:21
8/18 anonim válasza:
Nem csak a 12-28 éves nőkre igaz, ez minden korosztályban igaz. Csak minden korosztályban más a kétség tárgya.
9/18 anonim válasza:
Amúgy sok átlagos nő, akit nem is lehet csúnyának mondani, olyan férfira vár, akit soha nem fog megkapni.Mindig a legtökéletesebb kell a nőknek.Azt van is belőletek elég szingli, meg vénlány.Mert a szemeteken, meg a pénztárcán túl nem is érdekel titeket semmi.
10/18 A kérdező kommentje:
ez rám nem igaz, én szerelmes szeretnék lenni, tök mindegy hogy néz ki.
2011. jan. 11. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!