Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek, ha csúnyának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha csúnyának látom, érzem az arcom, lehetek szerelmes egy férfiba?

Figyelt kérdés
Már nem vagyok kis fruska...kívülről biztos látszik ez, h nem vagyok megelégedve, de ilyen vagyok és nem tetszik.
2011. jan. 11. 13:01
1 2
 11/18 anonim válasza:
Hát... szerintem nem, illetve természetesen lehet, de most egy kérdés: Hogy szerethetsz valakit, ha még magadat sem szereted? vagy Hogy várhatod el, hogy bárki is elfogadjon, ha ezt magaddal sem teszed?
2011. jan. 11. 13:28
 12/18 anonim ***** válasza:
neked se mind1.
2011. jan. 11. 13:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehetsz szerelmes.
2011. jan. 11. 13:30
 14/18 anonim ***** válasza:
csak többségbe viszonzatlan lesz.Meg aztán a csúnyácska lányokat szsretik is kihasználni, meg hülyíteni.....
2011. jan. 11. 13:32
 15/18 A kérdező kommentje:
magam tartom csúnyának ez a probléma, mások nem szokták mondani, és általában én szakítok, mert nincs az érzés.
2011. jan. 11. 13:34
 16/18 anonim ***** válasza:
Reális terepen keress magadnak párt.Ennyi.Amúgy annyira csúnya nem lehetsz, ha már voltak kapcsolataid.
2011. jan. 11. 13:36
 17/18 anonim ***** válasza:

Én sem tartom/tartottam magam valami szépnek, de aztán isten tudja hogyan, összejöttem egy sráccal, majd szakított velem, és újra felkeresett fél évvel később!

Ő nem átlagos, iszonyú gyönyörű, már ha férfira lehet ilyet használni, viszont meglepő módon, nagyon szerény és önbizalomhiányos.

Nekem ő segített, ő szedett ki részben az önbizalom hiányosságból, bár még van hova fejlődnöm, most már tudom hogy átlagos vagyok, és hogy vannak nálam csúnyábbak. és ez engem már boldogsággal tölt el.

Bár a barátnőim is sokat mondták már, mégis annak hittem, akit igazán szeretek.

Az érdekes az egész dologban, hogy egyik nap mondtam a barátnőmnek, hogy milyen irtó jó dolog szinglinek lenni, -még ha fél éve is vágytam a srác iránt-, erre a mostani barátom, aki után annyit sóvárogtam, másnap randira hívott.

Ezt most csak azért írtam le, hogy ne hajszold a szerelmet.

Az majd úgyis a legváratlanabb pillanatban rádtalál, mert mindenkire rátalál aki hagyja, és meglepődsz majd, hogy milyen hirtelen esel szerelembe!

És nem árt, ha tükörben nézed magad néha, és ha mondjuk szép szemed van, akkor párszor megjegyzed magadban hogy "milyen szép szemem van" stb.

Sok sikert!

2011. jan. 11. 19:41
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a jótanácsokat mindenkinek!:)
2011. jan. 12. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!