Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szerelmes férfi?
Figyelt kérdés
:)2011. dec. 7. 19:33
1/17 anonim válasza:
Magamból tudok kiindulni: gyakorlatilag minden gondolatom körülötte forog, és a legapróbb dolog is,ami hozzá köt, határtalan örömet okoz számomra :)
3/17 anonim válasza:
Hát... szeret vele lenni, ő ját mindig a fejében stb :D csak a mai lányok nagy része őket szarja és mennek ahhogy aki csak megdugni akarja őket....
4/17 anonim válasza:
I. Hűséges
II. A lehető legjobbat akarja a szeretett nőnek
III. Teljesen önzetlen
IV. Úgy szereti a lányt, ahogy van, tehát nem akarja, hogy a kedvéért megváltozzon.
V. Gondoskodó, hirtelen kedves mindenkivel
VI. Képtelen más nőt elképzelni maga mellett
VII. Nem csak dugni akar
VIII. Ha az előbb említett 7 pont egyike is hiányzik, akkor az már nem szerelem, tényleg csak ágyba akarja vinni a kiszemelt nőt.
5/17 A kérdező kommentje:
Miből lehet észrevenni? :)
2011. dec. 7. 19:39
6/17 anonim válasza:
Előző vagyok, nem említettem, de 16/F és igaza van az előttem lévőnek, mai naiv nők azt választják, aki csak meg akarja őket dugni, téves megítélésben szenvednek és tényleg nem veszik észre ki az igazi férfi (jellemben).
7/17 anonim válasza:
8/17 anonim válasza:
Mindenkinél másból... én onnan tudom, ha az vagyok, hogy képtelen vagyok másra gondolni :P
10/17 anonim válasza:
Bambul, mélázik(nem a lány közelében csak egyébként), össze-vissza beszél, zavart, meg az előbbieknél le írt 7 pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!