Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit gyereklányos arcom vna még (18). Lehetek 2 év múlva már NŐ?
Tökéletesen egyetértek a másodikkal.
F
én 21 vagyok de néha 16nak néznek.. de nem bánom!
(egyébként: szexelj igyál dohányozz bulizz féktelenül... ettől elég kiélt fejed lesz és majd idősebbnek nézel ki...)
Én pl imádom a babaarcú lányokat. A barátnőm kinéz vagy 15 évesnek 22 évesen is, szóval ne akarj NŐ lenni, pont így vagy jó, amilyen vagy, sőt talán jobb is vagy, mint sokan mások :)
Sokat mosolygunk a dolgon, volt már hogy pedofil bácsik kacsintottak rám miatta, de én pont így szeretem :)
34 éves pasi vagyok és volt már, hogy randin a lány bemutatta a húgát(22), mert 25-nek nézett.
Egyetlen hátrány, hogy egy éves nővel nem tudtam összejönni, mert ő is 25-nek nézhetett és eleve kizárt.
A fiatalabban kinéző lányok a tárkeresésben szabadabbak, mert lazán kereshetnek fiatalabb pasit. Társkeresőkön látni, hogy élnek is az adottságukkal.
18 éves vagyok és néztek már 13-nak 14-nek is.
Amúgy meg nehogy azt mondjátok már, hogy akinek szép nőiesen nőies arca van az már hátrányt szenved, mert mindenkinek babaarcúnak kellene lennie vagy mi?oO
Csak növeljük a lány önbizalmát, mert így is lehet szép.
Természetesen vannak, akik a bombázókat, vannak akik a babaarcúakat szeretik, de ezért nem kell megváltoznia.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!