Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Nagyon akarunk babát Párommal.Okt-16-21ig mensiztem 27-30ig próbálkoztunk ezerrel még tótágast is áltam.Úgy 5-kén véreztem azt hittem megfog jönni egy tisztasági betét cserés lett majd enyhe barnás trutyi másnap semmi.Majd tegnap reggel megint kis vérzés,így dokinál sem jártam,gondoltam megjött.Rá pár órára semmi nem volt.Majd este megint picit véreztem és ismét semmi,most délután picit,de ez már valóban hasonló a pecsételőre.Olvasgatok ezerrel,hétfőnél hamarabb nem ajánlják a tesztelést.Beágyazódás lehetséges,de nekem a vér mennyiség ott első körben többnek tünt.Kinek hogyan tudatosult a teszten kívül,hogy terhes?Mellfájás,derékfájás van persze és 16-ra várnám legkésőbb a nem vártat.Életembe elég sok negatív tesztet megcsináltam már,bele élni nem élem bele magam,lehet a hormonjaim szórakoznak velem.Véleményeket várok,mert azért hétfőig ott van a mi van ha:-)Kickboxolok most a héten azt is abba hagytam a talán most sikerült miatt.
Szóval várom a véleményeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!