Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek attól még lehetek gyönyörű, hogy kerek az arcom? Olyan babás.
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 21:45
1/8 A kérdező kommentje:
Nem duci, csak olyan kis buci.
2011. aug. 8. 21:47
2/8 anonim válasza:
nekem is kerek és hozzá még hulla fehér is és pattim sincs szal tök babaarc
de nem tom h ez gyönyörüe
én túl kislányosnak tartom igy magam pedig már 16 vok
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem igen, az nem baj, ha sima. Azért ne legyen pattanásos.
2011. aug. 8. 22:06
4/8 anonim válasza:
Fiuknak nem jön be a duci-buci. Persze nem is szép.
5/8 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül igaz, hogy nem jön be a kerekebb arc a fiúknak. Ma pont láttam egy csajt, és viszonylag kerekebb feje volt, mint az átlag, de úgy elsőre szimpi volt. Nagyban függ az egész arcodtól.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, engem mindig nagyon megnéznek a fiúk az utcán, és eléggé úgy néznek, mint akiknek tetszem.
De nem tudom.
2011. aug. 8. 22:23
7/8 anonim válasza:
nah küldj egy képet, aztán megmondom :D
8/8 A kérdező kommentje:
na ide nem :D
de kb olyan, mint selena gomez
2011. aug. 8. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!