Hogyan lehetek olyan gyönyörű mint Phoebe Tonkin?
Figyelt kérdés
Kérlek segíts!
Naon szeretnék úgy kinézni mint Phoebe Tonkin!
10/L
2010. jún. 18. 12:51
1/9 anonim válasza:
Ez a nő se nem gyönyörű, és semmi különleges nincs benne...
Bár... 10 évesen én még inkább babáznék a helyedben :)
2/9 anonim válasza:
Úúúúúristen de csúnya. Ne akarj így kinézni.
3/9 anonim válasza:
hát egy másolat szeretnél lenni vagy inkább önmagadat adni? az a lány jóval idősebb és jól ki van sminkelve no meg manipulálták a fotókat is:)
fiatal vagy még, épp most kezdtél el nőni...
4/9 A kérdező kommentje:
Am köszy mindenkinek!
Mármint azt köszy mindenkinek hogy ráébresztetetek arra hogy ne akarjak más lenni!
Szoval naon hálás vaok ezért!
De azért nem is olyan csunnya Phoebe Tonkin!!!!!
2010. jún. 18. 14:18
5/9 anonim válasza:
ő egy teljesen átlagos lány, kicsit idősebb leszel, hasonlóan sminkeled magad és hasonlíthatsz majd rá, ugyanolyan nem leszel, de ne is akarj. minden ember egy egyéniség, te is az vagy és úgy vagy szép, ahogy vagy!
6/9 anonim válasza:
pfúúj... Phoebe Tonkin marha ronda....bottal se nyúlnék hozzá
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem ronda.Sztem nagyon szép!
8/9 anonim válasza:
Szerintem is gyönyörű Phoebe... De gondolj bele... 180 cm, 45 kg-os modell... Ezt szerintem nehéz behozni, bár kitudja. Még csak 10 éves vagy... Maradj olyan, amilyen vagy :)
9/9 anonim válasza:
Sikerült végül gyönyörűnek lenned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!