Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti nektek miért nem...

Lányok, ti nektek miért nem jó sehol sem, ha egy fiú ismerkedni szeetne veletek? Miért találtok ki mindenre kifogást?

Figyelt kérdés
Amikor élőben mentem oda hozzátok azzal jöttek, hoyg van pasitok vagy bunkó flegma, lenéző fejet vágtattok, amikor neten próbálkozom, akkor kiosztotk, hogy gáz itt ismerkedni vagy ugyanúgy bunkóztok, elutasítotok, pedign van, hogy képet sem láttok rólam. Bár tény, hogy elég felszínesek vagygtok, a külső a lényeg nektek, az ilyen páwa majmokra bezzeg mind buktok. -.-
2013. aug. 31. 13:27
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:

"Példának okáért senki nem "hordja a nadrágot" a kapcsolatban."

Szerintem csak ilyen hozzáállással lehet egészséges, hosszútávon is működő kapcsolatban élni, így ha valakinek emiatt nem kellesz, annak örülj, mert soha nem működne!

" a szex se különösebben fontos nekem"

Látszik, hogy tényleg nem voltál még elvakultan belezúgva nőbe. Ha olyan érzések vannak, akkor egészséges ember alig bír magával, akár férfi, akár nő.

" A férfiak pedig nyilván nem neked fogják ezt elmesélni, hanem a haveroknak."

Tévedsz. Nem arról van szó, hogy nem mesélnek, hanem kifejezetten idegesíti némelyiküket ez a felfogás. Vannak elég őszinte fiú barátaim. :)

"A justinbieberes dolog se most kezdődött, már a Tokio hotelnél meg az emo "stílus" megjelenésénél, szóval ez a tendencia már éveken át tart. "

A tizenéves korosztályban láttam ilyet max.

" Kitűnő példa erre a troll-jelenség is, mint az előttem felszólaló IQ-csatár esete is kiválóan példázza."

Én ismerem őt. Nem mindig troll, csak elege van már, és egyébként férfi, és tisztességes a nőkkel.

"Azért javasolom, hogy akkor legyen sok pénze, mert a külsején változtatni úgysem tud, viszont a pénzes fószereknek mindig jut csaj. Jó, hát olyan amilyen,de jut."

Azok még a csaj jelzőt sem érdemlik meg. Szutyok k.rvák leginkább. Ha férfi lennék, inkább maradnék egyedül, mint egy olyannal.

"Ha a pasi sokat szeretne szexelni a csajával, akkor megkapja hogy biztos csak a teste kell neki."

Utoljára kamaszlányként volt ilyen felfogásom, azóta rájöttem, hogy a szexuális vágy a szerelem velejárója, és én is ugyanúgy akarom. Csak ehhez kell némi bizalom.

Amúgy nem egyszer olvastam itt az oldalon, hogy a nőket a szex hajtja, folyton dugni akarnak, te meg majdhogynem az ellentétét mondod. :D Ez is csak azt bizonyítja, hogy totálisan emberfüggő az, hogy kinek milyen erős a szexualitása.

" Az emberi gänéság, a rosszindulat, hogy ott rúgnak bele a másikba, ahol tudnak."

Igen, de valami indoknak mégiscsak kellene lenni... Aki meg másokon veri le a nyomorát... arra inkább nem mondok jelzőt.

"Most érted, még meg se ismert,de már eldönti hogy nem vagyok az esete. Ezt a felszínességen kívül mással nem tudom magyarázni. De tényleg nem. "

Neked nincs olyan ember, aki alapból nem szimpatikus?

Meg amúgy velem sokszor volt olyan, hogy elkezdtem ismerkedni valakivel, és alapvető ellentétek voltak, és már az elején megmutatkoztak.

"Ebben mondjuk speciel igaza van, hogy kifogásgyártásban elsők vagytok."

Amúgy miért kellene magyarázkodni azért, hogy nem akarok párkapcsolatot valakitől? Miért tartoznánk magyarázattal?

Ha engem utasítottak el, nem kértem kifogásokat...

"Le is írom, mivel ez az egyetlen megoldás, ami nőtől függetlenül működik, és biztos is hogy működik."

Ez meg egyszerűen nem igaz. Vagyunk páran, akiknél sosem működne.

2013. szept. 1. 02:03
 52/59 anonim ***** válasza:

"Szerintem csak ilyen hozzáállással lehet egészséges, hosszútávon is működő kapcsolatban élni, így ha valakinek emiatt nem kellesz, annak örülj, mert soha nem működne!"

Naa,csak tudtam én, hogy valami ilyesmi az egészséges hozzáállás egy lányhoz, ezért nem értem, a döntő többség mit erőlteti ezt a "domináns alfahímes" dolgot. Aztán pedig megy a hiszti a cotcoton meg a feminán, hogy a férfiistenük milyen agresszív,erőszakos és hogy úgy bánik vele mint a kutyával szokás...

Hát szépségem, ott voltak a normális értékrendű jófiúk, ők nem kellettek. Ezek után megehetitek amit főztetek.

És hidd el, ilyet napi rendszerességgel tapasztalok. Egész konkrétan nyár derekán egy pasas emígyen szólt élete szerelméhez: "Fogd be a pofádat,te szemét!". Fel nem fogom, hogy miért ezekre van ekkora kereslet.

"Látszik, hogy tényleg nem voltál még elvakultan belezúgva nőbe."

Ez így van. Én még egy kapcsolatban is képes vagyok hideg fejjel mérlegelni. Ezért fordulhat elő, hogy ha nem kellek egy lánynak, 2-3 perc sajnálkozás után el is felejtem a dolgot.

"A tizenéves korosztályban láttam ilyet max."

Nem szűkítem le kimondottan a saját korosztályomra a keresést, épp ezért ez engem is érinthet.

"Én ismerem őt. Nem mindig troll, csak elege van már, és egyébként férfi, és tisztességes a nőkkel."

Fura barátaid vannak, mit ne mondjak. Azt eddig is tudtam, hogy férfi, és valamilyen oknál fogva megszállottan védi a nőket, akkor is, ha történetesen nincs igaza, de trollkodással meg netes fenyegetőzéssel semmit nem lehet megoldani.

"Azok még a csaj jelzőt sem érdemlik meg. Szutyok k.rvák leginkább. Ha férfi lennék, inkább maradnék egyedül, mint egy olyannal."

My point exactly. Mit gondolsz, miért vagyok egyedül inkább?

"Utoljára kamaszlányként volt ilyen felfogásom, azóta rájöttem, hogy a szexuális vágy a szerelem velejárója..."

Sokat kell még tanulniuk az ifjú padawanoknak, mire eljutnak idáig. Mert legtöbbször ezt hallom vissza, hogy a férfiak szexmániások, meg hogy ők még soha senkivel, és különben is fúúúúj, perverz disznók stb. Rendben van, de ha meg az ellenkezőjét teszem, akkor meg amiatt megy a cirkusz...

"Igen, de valami indoknak mégiscsak kellene lenni... Aki meg másokon veri le a nyomorát... arra inkább nem mondok jelzőt."

Felsoroltam pár indokot. A trollok alapvetően unalmasak. Vagy a szőlő savanyú nekik,vagy csúnyán beégették őket a való életben, és ezért akarnak interneten arc nélkül másokat beégetni. A hősök :DDD

"Neked nincs olyan ember, aki alapból nem szimpatikus?

Meg amúgy velem sokszor volt olyan, hogy elkezdtem ismerkedni valakivel, és alapvető ellentétek voltak, és már az elején megmutatkoztak."

Dehogy nincs. Viszont az esélyt mindenki megkapja, legalább egyet. Aztán ha elkúrálja, akkor az annyiban is marad. Egy fotó és két-három mondat alapján viszont igen merész dolog bárminemű következtetést levonni. Ha az illető egy nyilvánvalóan beképzelt, flegma és ostoba plázacica, vagy mittomén, egy lekezelő, bunkó, igénytelen tahó, akkor még megértem, de egyébként meg...

"Amúgy miért kellene magyarázkodni azért, hogy nem akarok párkapcsolatot valakitől? Miért tartoznánk magyarázattal?"

Meg lehet mondani az igazat is időnként. A pasi hitegetése, aztán meg kamu indokokkal lerázása a lehető legrosszabb megoldás. Értsd: elhiteted vele hogy tetszik neked és szereted, aztán mikor randira kerülne a sor, minden szart kitalálsz hogy ne kelljen találkoznod vele. A jelenség elég széles körben elterjedt, még nevet is kapott: "nagymama-szindróma".

"Ez meg egyszerűen nem igaz. Vagyunk páran, akiknél sosem működne"

Épp egy hete volt erről itt egy kérdés, valami ilyesmi hogy "1 millióért összejönnél-e a pasival, ha nem tetszik". A válaszolók igen nagy százaléka például igent mondott rá, és ők még az őszinték voltak. A helyzet valóban ennyire rossz.

2013. szept. 1. 04:55
 53/59 anonim ***** válasza:

Védem a nőket? Lehet,bár inkább az b.asz fel h olyan dolgokat közölsz tényként MINDEN nőről ami nem igaz. És igen, ez kqúrvára bosszant.

Azt meg nem hiszem h fenyegetőztem volna.

2013. szept. 1. 05:19
 54/59 anonim ***** válasza:

# 52 komolyan..most ez h.lyén jön le. de kezdelek megsajnálni. nem veszekedésként meg semmi, csak egyszerüen ahogy állsz az élethez, amilyen keserü vagy. szörnyü. Nem tudom hány éves vagy, de könyörgöm..nem érzed azt hogy elpocsékolod az életet azzal hogy egyfolytában hibát keresel mindenkiben és hogy ilyen keserü vagy? Tényleg nem fogok veled leállni veszekedni, felesleges lenne, és h.lyeség :) De csak jo tanácsként mondom hogy probálj már meg kicsit pozitivabban állni a dolgokhoz. Nem azt mondom hogy nők terén, mivel amilyen nő gyülölö vagy(lerí az irásodbol sajnos ugyse menne) biztos nem hallgatnál rám.. de ahogy igy olvasom a dolgokat nem csak a nőkkel van bajod, hanem az egész élettel. Tényleg..én 19 éves vagyok(igen már irtam ide komit csak kicsit durvábban) de még énis ugy állok az élethez hogy rövid és ha lehet élvezni kell. Az élet is olyan mint a hullámvasut. egyszer fent, egyszer lent. Nem szabad igy felfogni, mert csak saját magadnak teszel rosszat hogy mást sem tudsz csak panaszkodni, szitkolozni. Sajnos egy idö után az emberek kerülni fognak(nekem is volt ilyen ismerösöm) mivel kinek van arra szüksége hogy mindig a rossz kedvel traktálják? Hát senkinek. Persze vannak rosszabb napjai/hetei mindenkinek de ezek azok a napok/hetek amiktöl erösebb lesz az ember :)

Sajnos..h.lyeségnek fog hangozni de nagyon sok helyszinelöket nézek...és ott a sok gyilkos, eröszakolo stb, minddnek ilyen felfogása volt mint neked. Tényleg nem megbántásként irom ezeket a sorokat csak probálj meg picit változtatni:)

19L

2013. szept. 1. 08:57
 55/59 anonim ***** válasza:

#52-nek igaza van, a helyzet tényleg ennyire rossz mint ahogy lefesti. Ja és vidéken élek, nem Pesten, szóval még csak nem is egy elszekularizált, kis területen érvényesek a megállapításai. Én nem látom őt keserűnek, egyszerűen csak száraz tárgyilagossággal elmondta, hogy a jelenlegi helyzet szaros. Lehet rá haragudni, de kb. annyi az értelme mint a televíziós bemondóra amikor közli hogy holnap eső várható, te pedig napsütést szeretnél.

Ami engem illet, én 29 éves vagyok, és pontról pontra ugyanazt tapasztaltam. Nem tudom, ötszázmillió elutasítás után miféle pozitív hozzáállásról lehetne beszélni. Én se keresgélem az "igazit", soha nem is kerestem, de ahogy láttam, nincs is igazán értelme, mert többet veszítenék rajta mint amennyit nyernék.

Az egyetlen lehetséges megoldás, hogy sürgősen változik a női mentalitás. Akkor el fognak tűnni az ilyen kérdések is, legalábbis feleennyi nem lesz belőlük. A gond csak az hogy ezek a turbófeminista szüfrazsettek nem hajlandóak erre, van egy rohadt kényelmes álláspontjuk, és annak az örve alatt osztják az észt a puncipajtásoknak itt is, feminán is, nlc-n is, meg bármilyen közösségi oldalon. Ők is pontosan tudják, hogy nincs igazuk, nem véletlen járnak csordában mindenhová, önigazolást meg erős hátországot keresni. Értelmes férfi messzire elkerüli az ilyeneket, én úgyszintén. Szerencsére boldog és kiegyensúlyozott életem van így is.

Azért az röhejes hogy hárman-négyen kell mantrázzák ugyanazt a betanult sablondumát hogy nyomatéka legyen :DDD igazzá ettől még nem fog válni, de a trolloknak nem is ez a lényeg, hanem a maguk kis bolhacirkusza. Különösen az akasztásos meg a dögkutas hülyegyerek tűnt fel, az ilyen primitív ostoba véglényeket vajh miért nem tiltják?

2015. jan. 31. 01:05
 56/59 anonim válasza:
Azt mondjátok meg nekem, hogy miért van szükség arra, hogy így vitázzatok a neten? Nem ismeritek egymást, és azhiszitek hogyha kiálltok magatok ett, attól lesztek a valakik. Semmi értelme az egésznek, felesleges. Én is nő vagyok, de ki,a,sz.rt érdekel egy ismeretlen senki véleménye?! Úgyse érdekel senkit a másik fél igaza. Szerintem inkább hagyjátok rá.
2016. jan. 6. 16:40
 57/59 anonim válasza:
16:40, ha nem érdekel valakit mások véleménye, akkor minek jön erre az oldalra? Pláne minek tesz fel kérdést?
2016. szept. 25. 22:05
 58/59 anonim ***** válasza:
Most lehet, hogy sokan megfognak haragudni, de igaza van a kérdezőnek....... A lányok engem is elutasítanak a kinézetem miatt, illetve a genetikai adottságaim miatt, amiről nem is tehetek... :( Ezért állandóan elutasítanak a lányok.......... MINDEN LÁNY ELUTASÍT, AKINÉL PRÓBÁLKOZOM, PEDIG NEM MODELL KÜLSEJŰ LÁNYOKNÁL PRÓBÁLKOZOM.............. Szóval van a leírtakban igazság, amit a lányokról nyilvánítottak ki, ha nem lenne az, akkor nem írnék véleményt......
2017. febr. 20. 18:17
 59/59 anonim ***** válasza:

Nagyon sok lány abszolút nem ismerkedni akar. Csak az egóját növelni, megerősítést kapni arról, hogy ő milyen csinos és vonzó és hányan állnak sorban nála. Magyarul átbssza a pasasokat...nyilván az olyanok akik csak a farkukat mutogaták webcamon azok megérdemlik, de sajnos ugyanígy átbsszák a normális kisebbséget is.

És sajnos a társkeresőkön (Tinder, Badoo stb.) jóformán csak ilyenbe futni bele.

Valahogy nem lep meg hogy sok férfinak ennyire negatív élménye lett a nőkről. Nem akarok tippelni, hányszor sikerült árnyékra vetődniük, de 3 számjegyes biztos van.

Lehet itt bölcselkedni, hogy há' de sielni is úgy tanul meg az ember, hogy esik-kel, esik-kel, aztán egyszer csak már nem fog elesni többet. Igen, ez így van, de az is lehet hogy jól összetöri magát és az életbe nem kel fel többet...

Sajnos sehol nincs garantálva, hogy egy kapcsolat csak boldog lehet, vagy az a kapcsolat boldog lesz. Kapásból elég megnézni, itt a fórumon a kérdések hány százaléka szól megcsalásról, válásról, szerelemféltésről meg más ilyen dolgokról. És ezeket mind valódi emberek írják ki, egymástól függetlenül. Őszintén, nekem még az élettől is elmenne a kedvem, nemhogy a párkapcsolatoktól, ha ezeket kéne végigélnem.

Ami engem illeti, maradok inkább szingli. Ha dugni akarok, ott a rosszlányok, megoldom, ráadásul olcsóbban is kijövök mint egy nővel, és nem vegzál házassággal, gyerekkel, kémiával, nemi szerepekkel meg egyéb műbalhékkal. Ráadásul magadnál sokkal jobb nőt is megkaphatsz ott, olyat aki észre se venne amúgy.

2018. aug. 24. 01:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!