Lányok, ti nektek miért nem jó sehol sem, ha egy fiú ismerkedni szeetne veletek? Miért találtok ki mindenre kifogást?
Igen, b.aszod, úgy van, ahogy leírtam. NEM ÉRDEKEL MÁSOK PÉNZE. Én is tudok csinálni magamnak.
Tessék, mínuszolj még, te kis szerencsétlen! Adok neked annyi lehetőséget erre, amennyit csak akarsz, hiszen úgysincs más örömöd. ;)
Egyáltalán nem igaz hogy nekünk(nöknek) a pénz a minden:) én lenézem az ilyen nöket. van néhány ilyen ismerösöm. kitartott nök.nevetséges. Belegondolhatnának hogyha 40évesek lesznek és semmi munkát nem végeztek a férjeckséjük elhagyja öket egy uj és szebb pipiért.:)
am tényleg nem értem az ilyen "férfiakat"(igen jol látod idézőjelbe van mert te minden vagy, csak férfi nem) akik ennyit vinnyognak és hisztiznek ok nélkül.Nekem se kellene egy ilyen srác hogy lenézed a nőket, egyszerüen süt belöled a rosszindulat és az aljasság, gyávaság. Azt nem fogom tagadni hogy számit a külsö, de a lényeg tényleg az emberi tulajdonságok.
Példa!
volt egy srác akit amig nem ismertem mondtam rá hogy nem helyes hogy lehet olyan szép csaja stb.. aztán 1 évre rá megismertem hogy milyen a gondolkozásmodja mennyire fontos neki a családja, mennyire hasonlit rám a viselkedése, és teljesen beleestem:_) ilyen ez..
19L
"De ellepte már az agyadat a teljes hülyeség köde, ugyhogy akármit mondunk, te úgy is tudod, hogy az ÖSSZES nő a pénzes pasasokra bukik ;)"
Tapasztalom, és nemcsak itt. Persze mindeki hazudik, neked van igazad :D
A nők másik fele meg a Justin Bieberekre, az se jobb...
"Akkor tessék , neked is áll a zászló, legyél pénzes pasas és örüljél, hogy csak a pénzedért, de szeretnek!"
A pénzzel nincs gond ,csak nem vagyok olyan ostoba és kihasználható, hogy rátok költsem :) Igen,tudom, fújmonnyonle, lózungmantra.
"Tessék, mínuszolj még, te kis szerencsétlen! Adok neked annyi lehetőséget erre, amennyit csak akarsz, hiszen úgysincs más örömöd. ;)"
Ezen ne múljon. A szerecsenmosdatást és a trollkodást másképp nem is tudnám díjazni. Egy kiadós röhögésen kívül persze.
"...akik ennyit vinnyognak és hisztiznek ok nélkül."
Pontosan az a baj, hogy NEM ok nélkül.Nem zörög a haraszt...
Én meg rajtad röhögök, meg a hasonló szerencsétleneken.
Nem az én bajom, hogy te döglesz meg egyedül, én meg boldog kapcsolatban élek most is. :)
"Én meg rajtad röhögök, meg a hasonló szerencsétleneken.
Nem az én bajom, hogy te döglesz meg egyedül, én meg boldog kapcsolatban élek most is. :)"
Hát igen,a trollok márcsak ilyenek...eléggé óvodásszintű szórakozás, de sebaj, valahol valakik a te nyomorodon is igen jókat szórakoznak :) Tudod, amilyen az adjonisten...
A spontán türhőségeden már meg se lepődök, ez Magyarország, tahónak lenni itt egyenesen elvárt. Balkán ez, én mondom...
18:45, te meg pakold be szépen a táskádat, ellenőrző könyvedet, mindent, hétfőn suli :$$$
18:57, trolling iz fun?
"valahol valakik a te nyomorodon is igen jókat szórakoznak :)"
Még mindig nem én élek nyomorban, hanem te. Nem nekem van arra szükségem, hogy minden nap írjam az általánosító baromságokat a netre. Nem én panaszkodom, hogy nem kellek senkinek, és ezért másokat hibáztatok. Te lehetsz egy végtelenül összetört ember, aki ráadásul a kudarcot olyan szinten gusztustalanul kezeli, hogy azt intézi magának, hogy már tulajdonképpen meg is érdemli. Ha ismernélek a valóságban, egy emberi gesztust nem kapnál tőlem, az egyszer biztos. Végletekbe menően ellenszenves, gusztustalan vagy. Inkább a te stílusod olyan, mintha trollkodnál, csak megjegyzem. Valahol mélyen bennem él a remény, hogy csak a kedélyeket akarod borzolni, méghozzá igencsak sikeresen.
Még ha tényleg azokat is tapasztalnád, amiket leírsz, akkor is hogy jössz ahhoz, hogy másokra is ráhúzd azt... Olyanokra, akikről semmit sem tudsz. Persze ennek súlyának felfogásához kellene némi intelligencia.
További jó forever alone létet! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!