Lányok, ti nektek miért nem jó sehol sem, ha egy fiú ismerkedni szeetne veletek? Miért találtok ki mindenre kifogást?
Kérdező, egy időben engem is zavart ez a kérdés, nem értettem a dolgot. Aztán lassacskán kiderült, hogy a nőknek van minden helyzetre betanult előre megírt lekoptató sémájuk. Legyen az utcán, McDonáldsban vagy bárhol máshol, mindig lekoptatnak :) Kivéve persze ha lóvés vagy, és Lamborgini ablakából kacsintasz rájuk...
"Szépnek mondott nő vagyok és lenne miből válogatnom.
Természetesen azok jönnek szóba első körben akiket vonzónak találok.De ha szikra nincs meg akkor hiába néznek ki jól, vagy ha nem fog meg a személyiségük."
Aha aha, aztán érdekesmód mindig az első pénzes pasassal léptek le...ez valahogy kimarad a szentbeszédből...
13:39, véletlenül nem sejted, ennek mi az oka?
Persze,hogy minden nőnek fontos a pénz. Nekem is az,de nem az apuci pénze...az nem érdekel. Ha azt látom egy fiatal férfin,hogy szorgalmas, van bátorsága,kiállása és valószínűleg anyagi biztonságot tud teremteni későbbiekben,akkor igen,szóbajöhet, és nem kell adonisznak lennie. Csak érezzem azt,hogy ő a férfi,akire felnézhetek,aki védelmez. A siránkozó alakok nem érdekelnek,mivel nőként én is hajtok rendesen tanulással,hogy jobb legyen majd a családomnak és nekem.
A pawáknak nevezett kisfiúk pedig nekem sem jönnek be. Pontosan azért,mert elkényeztett,szülők pénzén élő "kislányok",akik a pénzt a flancolásra költik.
Talán mert tényleg van barátom. De ha nem lenne, akkor sem kellenél te, meg a hozzád hasonló fajzatok...
Jah, és csatlakozom a # 13-as és a # 14-es válaszolókhoz.
Szánalmas már a pénzzel jönni.
Pont lesz.arom.
15:30, úgytudom, ti választotok pasik közül, hiába vernyákoltátok ki magatoknak az egyenjogúságot. És érdekesmód mindig a gazdag fószerokat választjátok. De igazad van, én kérek elnézést, ez is a mi hibánk, fúj monnyonle.
15:50, érdekesmód a pénzes pasasoknak van 4-5 csajuk is egyszerre, egymással is csalják őket menetrendszerűen, és mégse szakít velük egyik se.
Tessék, lehet cáfolni. A mínuszt pedig ti is kaptátok helyből, a lepontozgatás nekem is megy. 16:00 szintén.
Mit cáfoljak?
Nem léptem le semmilyen pénzes pasassal, nem érdekel mások pénze, és nem is ismerek ilyet csajt. Ezt látom, ezt tapasztalom.
Nem tudok elképzelni egy olyan szitut, hogy én anyagiak alapján döntsek bármilyen emberi kapcsolatról.
Te is kapod a mínuszt, mert már baromi unalmas vagy.
Perszepersze, a jelenlevők valahogy mindig kivételek :) Milyen kár, hogy csak online.
Újból ment a mínusz. Van ott még, ahonnan ez jött...
4 évig voltam együtt a volt barátommal, aki árva volt és tök szegény... uh szerintem erről ennyit. De ellepte már az agyadat a teljes hülyeség köde, ugyhogy akármit mondunk, te úgy is tudod, hogy az ÖSSZES nő a pénzes pasasokra bukik ;)
Akkor tessék , neked is áll a zászló, legyél pénzes pasas és örüljél, hogy csak a pénzedért, de szeretnek!
Egyébként szerinted, akkor az hogy lehet, hogy a szegény pasiknak is van barátnőjük? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!