Lányok, ti nektek miért nem jó sehol sem, ha egy fiú ismerkedni szeetne veletek? Miért találtok ki mindenre kifogást?
Van párom,de ha nem lenne akkor is megválogatnám kivel ismerkedem.
Szépnek mondott nő vagyok és lenne miből válogatnom.
Természetesen azok jönnek szóba első körben akiket vonzónak találok.De ha szikra nincs meg akkor hiába néznek ki jól, vagy ha nem fog meg a személyiségük.
Tehát a külső és belső tulajdonságok is számítanak.
Ha van egy ronda férfi és a személyisége tetszik, az nem elég, de ha egy átlagos pasi és nem kifejezetten csúnya, akkor szóba jöhet.Inkább egy átlagos akivel megvan a szikra mint egy helyes akinek csak a kinézete tetszik.De ha a kinézete is jó és a személyisége is az a legjobb, ilyen a párom, akivel lassan 7 éve együtt vagyok.:D
1. Már megint egy általánosító megkeseredett ember.
2. "az ilyen páwa majmokra bezzeg mind buktok. -.-"
Mind? Akkor én ne is vegyem ember számba (azaz lány számba)magamat? Mert hogy én speciel kifejezetten undorodok a kondibohóc páwáktól. Egy férfi ne a konditól várjon izmokat hanem a rendes, kihívásokat jelentő sporttól, ne szedje a szemöldökét, ne tolja le a gatyáját (főleg ha az csőgatya) és ne hordjon v nyakú rózsaszín pólót.
Semmivel sem jobb egy általánosító, siránkozó majom a páwa társainál.
Nekem meg ez a véleményem és köszönöm befejeztem!
-.-
17/L
1. hozzám még nem jöttél oda.
2. Ha egy olyan pasi jön oda hozzám aki tetszik azt hidd el,hogy nem küldöm el.Nem az a fontos, hogy hol,hanem az, hogy ki akar felszedni
3.Itt minden további nélkül elküldenélek, mert itt tényleg gáz ismerkedni
4. Én egy olyan lányt sem ismerek akik a páwa majmokat szeretik, főleg, hogy igazából, már nem is nagyon látok ilyen fiúkat.
Veled van a gond valószínűleg...Mint mondtam, az számít, hogy ki próbálkozik és igen SZÁMíT a külső! Minek járnék egy olyan pasival aki teljesen hidegen hagy szexuálisan? Gondolom te sem azokhoz a lányokhoz mész oda akikhez nem vonzódsz. Mellesleg nem lehetsz túl intelligens, ha képes voltál ekkora általánosítás hegyeket felhalmozni.
21L
# 5
A "páwák" nem járnak kondizni..Azok pont, hogy nyüzüge kis vékony 15-18 éves srácok...
Lehet az vékony is, meg izmos is. Nem ezen volt a hangsúly. Sok az izomagyú és sok a páva is. Egyiket sem preferálom, én csak kombináltam a kettőt (mivel nem ritka az ilyen sem)
17/L
Egyetértek, a "páwák" lányos testű és arcú, idétlenül nyírt és fésült hajú, 50kg-os gyerekek.
Az igenis becsülendő, ha valaki kondizik és egészségesen él, mert van benne munka és legalább tesz a kinézetéért.
Nem feltétlenül azért,hogy másnak tetsszen, teszem azt hozzá.
Szerintem is becsülendő a kondi, tudod kedves 17 éves, az is egy sport, méghozzá elég kemény, főleg ha valaki versenyszerűen űzi a testépítést. Te tényleg elég felszínes lehetsz, ha valakit azért nem preferálsz, mert kondizik, ami által izmos...Mellesleg hogyan különbözteted meg az "igazi" sportolókat a "műsportoló" kondisoktól?
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!