Lányok, ti nektek miért nem jó sehol sem, ha egy fiú ismerkedni szeetne veletek? Miért találtok ki mindenre kifogást?
Amit írok,
azért írom, hogy az értelmesebbje elkezdjen
gondolkozni, és változzon is valamit a helyzet.
Mert hogy magatoktól ti nem fogtok megváltozni,
az 100%.
Ez mekkora FAIL.
23:01, pusztulj már el, te ostoba internetbohóc.
A te fajtád nem is fog változni, már Cipő is megénekelte (istennyugosztalja), hogy aki hülye, az is marad. De segáz aranyhaver, legalább az illúziót meghagyom neked, hogy a trollkodásod rajtad kívül bárkit is érdekel, elvégre 10 perc hírnév mindenkinek jár...
Inkább csomagold be a táskád, mert hétfőn iskola :$ a nyolcadikosok megint elszedik az uzsikádat udvariszünetben...
te szerencsétlen szar,
ha akkora hím mintapéldány lennél akkor nem vernéd ítt a nyálad h a nők a hibásak,mert te ugye ma vagy a tökély.
Meg is érdemled h egyedül rohadj meg,és kívánom h a lehető legfájdalmasabb módon.
Te is csak egy olyan kis pondró vagy akit sajnos el kell h cipeljen a társadalom.
"Egyébként nőként ti abszolút nem is tapasztalhattátok ezt, mivel alapból másként álltok egy kapcsolathoz."
Még mindig nem mindenki áll ugyanúgy egy kapcsolathoz. Ismerek olyan nőt, aki teljesen máshogy áll az egészhez, mást vár el, és így tovább...
Azt kifejthetnéd, hogy te hogy állnál egy kapcsolathoz.
"És, ha jobban megnézed, ez nemcsak az én tapasztalatom, szóval nevezhetjük kollektív élménynek is. És mindez úgy, hogy fogalmunk sincs, előttünk mit írt a másik, hányan írták, illetve ismerjük-e egymást. "
Az az érdekes, hogy én ezt a jelenséget csak itt a gyakorin látom. Van jónéhány férfi ismerősöm/barátom a való életben, és egyet sem tudok megemlíteni, aki így gondolkozna, max. 1-2 olyan van, aki részben viselkedik így, de ő sem erre a pénzes/Justin Bieberes dologra fókuszál. :D
Azt pedig aláírom, hogy sok mocsok nő van, aki fabatkát sem ér, csak én nem csak a nőkre mondom ezt, hanem az egész emberiségre. Rengeteg a féreg, legyen az férfi vagy akár nő, és nem csak a felszínességre gondolok, hanem 2624243648484636 módon tud szemét lenni egy ember. Gyarló egy faj. De mégis úgy állok hozzájuk, hogy nincsenek előítéleteim, ameddig nem ismerem meg őket (főleg nem neten), és reménykedem, hogy ezúttal egy normálisat fogok ki. Szerintem a te életeden is könnyítene valamelyest, ha inkább így állnál hozzá te is.
"TI választotok, azaz nálatok jóval kisebb a rizikófaktor. Nekünk meg az ötszázezredik elutasításunk után megfogalmazódik a kérdés a kicsiny fejünkben: "TÉNYLEG érdemes? És igazából miért? Hogy hetente egyszer blazírt arccal szétrakja a lábait?"
ÖÖÖÖ... What?
1. Hogy lenne kisebb a rizikófaktor, mint egy szimpla elutasításnál?
Inkább vállalnék be 100 elutasítást, mint azt a tortúrát, amit pár fiú okozott nekem (és nem, nem volt egyik sem bunkó, sem dumagép, sem pénzeszsák, sem Justin Bieberhez hasonló páwa kislány...). Tudod te, hogy milyen az, amikor szívből beleszeretsz valakibe, viszonozza, aztán kiderül később, hogy mocskosul nem az, akinek mutatta magát, és omlik minden? Hát szerintem rosszabb, mint kapni egy szimpla nemet...
2. Mégis milyen nő az, amelyik heti 1x akar szexelni?! Ráadásul ímmel-ámmal. Komolyan kezdem azt hinni, hogy más bolygón élünk. :D Vagy csak én nevelkedtem perverz nők között. :'D
"A probléma ott kezdődik, hogy a nők (akinek nem inge) elég durván vissza is élnek a helyzettel,amit ők okoztak, tehát natív rosszindulatból is elküldhetnek bárkit a halálfszára ok nélkül"
Az ilyen nő magát minősíti. Miért lenne bárkinek is jó valakivel bunkózni ok nélkül?!
Én amúgy csomószor tapasztaltam azt, hogy valaki próbálkozott nálam, én pedig elutasítottam, nem csak hogy nem bunkón, hanem kb. "bocs, hogy élek :(" stílusban, erre jöttek a lek.urvázások meg gyanúsítgatások. Na ezt mire véljem?
"Mi meg ugye próbáljunk megfelelni, csak azért, hogy megint el legyünk küldve a brébe. "
Ne akarj megfelelni, a nők nem valami magasztos lények. Mindenki csak EMBER.
"Erről speciel tényleg mi tehetünk, ezért is nem koslatok senki után, mert feleannyit nem ér meg,amennyit bajlódni kell vele. "
Ha már koslatni kell, ott már rég baj van az alap szituval is, szóval jól teszed, hogy nem teszed.
" másrészt pedig te is elkezdtél profán módon személyeskedni úgy hogy nem ismersz, és mint a mondás is tartja, amilyen az adjonisten... "
Ne csodálkozz, hogy zavar, hogy ismeretlenül lehazugozol engem is, és mindenki mást, meg mindenféle vádakat csattogtatsz. Ez már eleve személyes, mivel minden nőnek címezed.
23:42, köszönöm ezt a rendkívül értelmes, dömdödömi magasságokba szárnyaló épületes hozzászólásodat. Látszik, hogy a szar nem válik fossá. Te kis senki.
Köszönd meg édesanyádnak hogy nem kapart el egy kutyaszaratóba a téged megillető helyre, és most az ő pénzén trollkodhatod ki magadból a kispolgári dühödet.
Vicces hogy az ilyen nyomorék hobbitokat sose tiltják.
Soul Meets Body, veled legalább lehet részben értelmesen is társalogni, úgyhogy inkább rád fordítom az időt, remélem te még nem vagy menthetetlen...
"Azt kifejthetnéd, hogy te hogy állnál egy kapcsolathoz."
Régimódi vagyok, de igyekszem az őszinteség, tisztelet és az egyenlőség nyelvén szólni. Példának okáért senki nem "hordja a nadrágot" a kapcsolatban. És mivel ilyenek az elvárásaim és ritkán van barátnőm, a szex se különösebben fontos nekem, szóval még csak azzal se lehet vádaskodni, hogy "biztos csak AZT akarom". Tehát nagyjából így. Biztos hogy minden nőnek nem jönnek be a jófiúk, de hogy ENNYINEK egyszerre nem, ezt már nem véletlennek hívják.
"Az az érdekes, hogy én ezt a jelenséget csak itt a gyakorin látom. Van jónéhány férfi ismerősöm/barátom a való életben, és egyet sem tudok megemlíteni, aki így gondolkozna..."
Ez egy elég kiterjedt jelenség pedig. Azért látod itt gyakran, mert ennek az oldalnak relative nagy a látogatottsága, de ugyanúgy jelen van kb. minden nagyobb közösségben, a társkeresőkről nem is beszélve. A férfiak pedig nyilván nem neked fogják ezt elmesélni, hanem a haveroknak. A justinbieberes dolog se most kezdődött, már a Tokio hotelnél meg az emo "stílus" megjelenésénél, szóval ez a tendencia már éveken át tart.
Abban pedig egyetértek, hogy az emberek jórészének a párkapcsolat csak újabb csatamező, ahol eltiporhat más embereket merő szórakozásból, de hát ezt írtam is, a mai társadalom díjazza az erőszakot. Ami nem mindegy, az az arány. Már ötven-ötven százaléknál is igen megfontolandó, kivel ismerkedsz meg, kivel állsz szóba, és a normális-idióta emberek aránya durván most húsz-nyolcvan százalék. Kitűnő példa erre a troll-jelenség is, mint az előttem felszólaló IQ-csatár esete is kiválóan példázza. Sajnos az a baj, hogy most ez az etalon.
"1. Hogy lenne kisebb a rizikófaktor, mint egy szimpla elutasításnál?"
Egyszerű. Mivel mi udvarolunk nektek, és kb. tőletek függ ilyenkor az egész dolog, ti nem viszitek a bőrötöket a vásárra.
Egyébként ezt nem mondtam, én nem vagyok szerelmes típus, nem tudok úgy rózsaszínködösen beleszeretni egy lányba se, de szeretni azt speciel tudok.
Többszáz (ennyi már tuti volt) elutasítás után meg végképp nem. A többiek se véletlenül teszik fel azokat a kérdéseket, amiket. Azért javasolom, hogy akkor legyen sok pénze, mert a külsején változtatni úgysem tud, viszont a pénzes fószereknek mindig jut csaj. Jó, hát olyan amilyen,de jut. Elvégre azt NEM írták, hogy ne legyen anyagias...
"2. Mégis milyen nő az, amelyik heti 1x akar szexelni?! Ráadásul ímmel-ámmal."
Az a baj, hogy ezen a téren is nehéz megfelelni nektek. Ha a pasi sokat szeretne szexelni a csajával, akkor megkapja hogy biztos csak a teste kell neki. Ha meg keveset, akkor meg az a baj, hogy nem találja vonzónak. A kérdés megoldhatatlan.
"Az ilyen nő magát minősíti. Miért lenne bárkinek is jó valakivel bunkózni ok nélkül?!"
Már írtam, sőt te is írtad. Az emberi gänéság, a rosszindulat, hogy ott rúgnak bele a másikba, ahol tudnak. Mégis mi az ok? Van sapka-nincs sapka. A pénztárosnő minden erőfeszítés ellenére is csak teljes áron volt hajlandó beütni az akciós sonkát az Interspárban, matekból karót kapott puskázásért, nem indul a gépén a Kell a Dutyi 8...sorolhatnám még.
Most érted, még meg se ismert,de már eldönti hogy nem vagyok az esete. Ezt a felszínességen kívül mással nem tudom magyarázni. De tényleg nem.
"Ne akarj megfelelni, a nők nem valami magasztos lények. Mindenki csak EMBER."
Nem is teszem.Fölösleges erőfeszítés.
"Ha már koslatni kell, ott már rég baj van az alap szituval is, szóval jól teszed, hogy nem teszed."
Miért tenném? Hogy még nagyobb legyen a csajnak a feje? Már így is épp eléggé el vannak szállva maguktól, nem kell rátenni még pár lapáttal. Akkor már inkább tényleg maradok szingli.
"Ne csodálkozz, hogy zavar, hogy ismeretlenül lehazugozol engem is, és mindenki mást, meg mindenféle vádakat csattogtatsz. Ez már eleve személyes, mivel minden nőnek címezed."
Nem én kezdtem,beláthatod. Próbálok a kérdezőnek segíteni olyan tippel, ami működhet is. Ebben mondjuk speciel igaza van, hogy kifogásgyártásban elsők vagytok.
Kettőnk közül te lehetsz hálásabb h nem folytottak vízbe két napos korodban,bár ha szegény asszony tudta volna h mekkora semmirekellő,életképtelen, senkiházit ellik a világra,úgylehet inkább kikapart volna magából.
Miért vagyok ilyen kedves?
Nem tünt fel h a te általad igaznak gondolt dolgokat csak te tartod igaznak? Így nem lesz senkid ,ja persze már most sincs,de ugye ez nem a te hibád...
00:55, úgyvan kiskomám ,add ki mindet :$ Üsd erősebben a billentyűket, attól tuti jobban fog fájni nekem!
Jobb időben az ilyen autista szutyok rühestacskókat páros lábbal rúgták le a Taigetoszról, manapság meg törzskönyvezik. Sebaj, bohócnak még úgy-ahogy elmész a nyálfolyós kaffogásoddal, még Maunika showban is csinálhatsz így karriert, ha már natív trollkodásért nem fizetnek.
Hogy te mit tartasz igaznak és mit nem, a valóság szempontjából mindegy. Newsflash, öcsigyerek: A Föld NEM úgy forog, ahogy az neked jólesik. Hisztizhetsz a gravitáció ellenében is, de a fáról így is le fogsz esni.
A mínuszt meg csípőből kaptad is.
Érintőképernyőről írok. Nem tudom,tudod mi az egyáltalán?
Hamár Taigetosz:nagy összegben fogadnék rá h te hamarabb esnél mint én.
Ezeket az elméleteidet leírhatod minden kérdésnél,de nem veszed észre,hogy ettől nem lesz jobb és esetleg mást kellene megpróbálni? Bár a figyelmet így is magadra irányíthatod,ez tény. Dehát mondhatom annak akinek egyetlen öröme a minusz osztás,ám ez is elárul valamit.
"Hamár Taigetosz:nagy összegben fogadnék rá h te hamarabb esnél mint én."
No John...YOU ARE the demonz!
"Ezeket az elméleteidet leírhatod minden kérdésnél,de nem veszed észre,hogy ettől nem lesz jobb és esetleg mást kellene megpróbálni?"
Le is írom, mivel ez az egyetlen megoldás, ami nőtől függetlenül működik, és biztos is hogy működik. Te hány megoldást is írtál, vagy egyáltalán hogyan próbáltál érdemben segíteni nekik? Sehogy, öcsém. Közölted kerekperec hogy a "lúzerek" ne itt siránkozzanak, de leginkább dögöljenek meg, és probléma letudva + tartalmatlan trollkodás. De te természetesen nem vagy troll.
Az élet pedig, ugyebár, szép.
Ezekre a törékeny cukifiús nyáladzásra ezt is fogom írni h lúzer,a délutáni srác 3x kiírta uazt,erre mit lehet írni?
Dehogynem trollkodok,nem mondtam h nem csak úgy állítod be mha mindig ezt tenném pedig nem. Ja és ezeket a kérdéseket kb.mindig ugyanazok írják ki,akk mi értelme mindig leírni mindig a normális választ?
azok tényleg megoldások amiket írsz,pénz meg sárm.hmmm,akk a felső 10ezret leszámítva senkinek nem lenne nője...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!