Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért fizetnek a férfiak?

Miért fizetnek a férfiak?

Figyelt kérdés
Férfiként nagyon nem értek valamit és unom is már,hogy sok haverom ilyet tesz.Történetesen,hogy mindig italra akarja a kiszemelt nőt.Az persze elfogadja vagy nem,de nem eza lények.Ez merő pénzkidobás,baromság és szánalom együttvéve.

2013. aug. 29. 21:57
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

# 20

Had adjak én neked egy tanácsot.Ha tetszik egy csaj akkor ne trükközz,hanem legyen vér a pucádban és kezdeményezz.Mindenféle trükközés marhaság,mert ha férfi vagy pontosan azt teszed és mondod amit kell.Kb.az fél perc alatt rájössz,hogy bejössz e vagy sem.Ha mégsem jössz be,akkor elbúcsúzol és ennyi.Ennyit tesz egy férfi.A nő értékelni fogja a próbálkozásodat még ha nem is jössz be neki.

Ennyit elég tudnod,öcsipók,mert különben összezavarodsz a sok trükközéstől,mert tudod ami valakinek megy,az lehet hogy egy más valakinek nem ál jól.Tehát ne fogadj el tanácsokat amik általánositanak,mertr sem mi férfiak sem a nők nem "tömegek",tehát mindegyikhez más fellépés kell.

2013. aug. 30. 02:04
 22/32 anonim válasza:

Kedves kérdező.

Érdekes hogy valaki oylan akar tanácsot adni,aki kérdést tesz fel,mert nem tudja rá a választ.

2013. aug. 30. 02:09
 23/32 A kérdező kommentje:

# 22

Igen nem értek valamit.Mégpedig azt,hogy egyes férfiak,hogy lehet ennyire önbecsülés hiján,és hogy nem értik,hogy nem a piafizetés a nők felszedési módja.

Hidd el nekem,hogy az őszinteség,az aminek a nők nem tudnak ellenállni.A lényeg,hogy ez az őszinteség ne panaszkodás legyen.

Had adjak egy jó példát:mondd egy nőnek azt,hogy saját magad szeretnéd rajta keresztül megismerni férfiként,de itt ne szexre gondoljon,hanem beszélgetésre.

Erre a legtöbb nő nyitott.Ha nem hiszed próbáld ki.

Légy őszinte!!!

2013. aug. 30. 02:22
 24/32 A kérdező kommentje:
Tehát ne játszd meg a "nőcsábászt"és azt sem,hogy csak bájcsvegni akarsz,mintha barátnője lennél.
2013. aug. 30. 02:24
 25/32 anonim válasza:

Te meg hidd el hogy az őszinteség az utolsó amire a nők vágynak.

És azt is hidd el hogy a nők sem őszinték soha.

A nők folyton taktikáznak,melébeszélnek stb.,de soha sem őszinték.

2013. aug. 30. 02:38
 26/32 A kérdező kommentje:

Az őszinteség egy folyamat amit el kell kezdeni!Ez a férfi dolga!A nő ezt érezvén nem fog tovább mellébeszélni,mert érezni fogja,hogy egy őszinte férfivel erre nincs szükség.

Taktikai önvédelem amugy a nők részéről a mellébeszélés,mert nem tudják kivel állnak szemben.

Legőszintébben mondom ne az legyen a cél hogy lefektess egy nőt,mert épp akkor lesz rá több esélyed.

Tehát az őszinteség bátorságot igényel.Ezt is értékelik a nők.És ha őszinte vagy,akkor megengeded nekik hogy őszinték legyenek veled.Emiatt minden ilyen nő az életedben,szivébe zár.Mert pontosan erre vágynak.

Ha csak dugni akarod,akkor max húsként tekintesz rá.Ez nem esik jó nekik,minthogyneked sem ha pl a pénzedért vannak veled

2013. aug. 30. 02:51
 27/32 anonim ***** válasza:

10-11:

31 éves vagyok....

Én voltam a 6. válaszoló.

Igen, az alkohol segít. Alapból jól kell kinézni és úgy kell viselkedni, hogy bejöjj a nőnek. Ezek, amiket elmondtatok persze, mind alap dolgok. Ezeket valóban nem helyettesíti a leitatás.

Akkor így mondom. Van egy nő, akinek amúgy is bejössz és jól érzitek magatokat együtt italtól függetlenül. De ha megisztok 2-2 sört, akkor nagyobb az esélye, hogy aznap este szex lesz.

Ennyit és nem többet mondtam az előző válaszomban sem. Kismillió alkalom után mondom, gyakorlati tapasztalatból, hogy ez így van. Egyszerűen amikor felszabadultabb a nő is 2 sör után, könnyebben rád veti magát, ha már amúgy is bejössz neki. Ezen a tényen nincs mit szépíteni.

Aki kevesebb szexet akar, az ne "itassa" a nőt. (Bár pont ezt mondom hogy 2 sörtől még nem lesz 2-3 ezrelék körül a véralkoholszintje és hogy te is ugyanannyit iszol, mint a nő, nem kevesebbet.)

2013. aug. 30. 09:15
 28/32 anonim ***** válasza:

Ja közben elolvastam az eddigi hozzászólásokat is.

Csak úgy random csajoknak italt venni szerintem is f@@szság. Annak vegyél, aki már kinyilvánította a tetszését mindenféle ajándék nélkül is. Egy nő bugyijába nem lehet bejutni ajándékokkal. (Azaz néha de, de az már rég rossz, ha nem önmagadért kíván, hanem az ajándékokért)

2013. aug. 30. 09:17
 29/32 anonim ***** válasza:
Ha valaki randa annak más esélye nemigen van.
2013. aug. 30. 10:19
 30/32 A kérdező kommentje:

"Ha valaki randa annak más esélye nemigen van."

Ha valaki ilyen véleménnyel van magáról annak nemigen van esélye egyáltalán

2013. aug. 30. 10:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!