Miért fizetnek a férfiak?
Sajnos ez mára az egyenjogúság korára egy jócskán idejétmúlt idétlen szabály miatt "kötelező".
A csajok ezzel a szabállyal tisztában is vannak, sőt köteleznek a betartására és pofátlanul mindig a legdrágábbat rendelik amit a saját pénzükből biztos nem vennének. De ha más fizet... "Ezé van a srác" - röhögnek nagyokat aztán az arcukra fagy a mosoly mikor kettéhasítom a fejüket a csatabárddal.
"egy gesztus, nem több."
Ha fordítva lett volna anno a fizetés rendje mára bőven kötelező lenne az "egyenjogúság" ezen a téren is. De mivel a csajok itt kivételezettek - a szabály maradt! Jókat röhögnek és zabálnak-piálnak a más pénzén. Ehhez értenek a többségük pióca.
Már elnézést mindenkitől, de egy dolgot senki nem vetett fel, úgy is mondhatnám eddig minden előttem lévő kifelejtett.
Egy nő, akiben alkohol van, nagyobb eséllyel szexel és levehető a lábáról.
Azt mondanám, minden feles, vagy pohár bor, vagy korsó sör, amit megiszik egy nő esténként, kb. 20%-kal növeli az esélyét, hogy aznap este szex lesz.
Nem részegre kell itatni -meg ugye közben te magad is iszol-, de két sör is már sokat növeli az esélyt.
Aki szerint ez rossz dolog az ne csinálja. De itt egy örök érvényű tanács:
Csak olyan srácoktól fogadj el csajozási tanácsot, akik rendszeresen dugnak más nőkkel.
Lehet én látok bele sokat, de szerintem ez egy nőnek a megalázásának a kezdete.
Gondolván, hogy biztos nincs rá pénze, vagy hogy egy olcsó valamivel, amit vesz helyette a pasi, majd jól bevágódik a csajnál.
Nem tudom miért , de így látom, tisztára mint a feministák, pedig pasi vagyok.
Én nem hívogatok meg egy csajt se semmire.
Max elhívom beszélgetni.
"Már elnézést mindenkitől, de egy dolgot senki nem vetett fel, úgy is mondhatnám eddig minden előttem lévő kifelejtett.
Egy nő, akiben alkohol van, nagyobb eséllyel szexel és levehető a lábáról.
Azt mondanám, minden feles, vagy pohár bor, vagy korsó sör, amit megiszik egy nő esténként, kb. 20%-kal növeli az esélyét, hogy aznap este szex lesz.
Nem részegre kell itatni -meg ugye közben te magad is iszol-, de két sör is már sokat növeli az esélyt.
Aki szerint ez rossz dolog az ne csinálja. De itt egy örök érvényű tanács:
Csak olyan srácoktól fogadj el csajozási tanácsot, akik rendszeresen dugnak más nőkkel."
Azta mindenit öcsi,te aztán szakértő vagy!!!
Ahogy fogalmaztál,az esélyt nővelheti,de az csak esély és nem tuti!
Szóval te egy részeg csajjal szexelnél-ez az éretlenségedet ésa tudatlanságodat támasztja alá.Na meg azét aki oktat téged erre.
Amugy pedig ha az italokért fizetsz akkor prostiért is fizethetsz,hisz ott tuti a dolog,nem csak esélyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!