Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan, hogy tényleg...

Van olyan, hogy tényleg megijednek a férfiak egy nőtől és azért nem akarnak vele ismerkedni?

Figyelt kérdés

Sokan azt mondják,hogy biztosan azért nincs senkim mert félnek tőlem a pasik(a külsőm nem ad rá okot,nem nézek ki tipikus megközelíthetetlen nőnek egyáltalán). Jogos,hogy eléggé harsány,nagyszájú és kritikus is vagyok,de szerintem mindezt megfelelő humorral teszem és tudok nagyon is kedves lenni,ha az illető is úgy közeledik.Ráadásul,úgy gondolom,hogy egy igazi férfinak tudnia kell kezelni egy ilyen lányt is,sőt!

21/L

2013. aug. 27. 23:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Van :D
2013. aug. 27. 23:43
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha megijedek tőle akkor bizony nagyon csúnya lehet.
2013. aug. 27. 23:44
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

*eléggé harsány,nagyszájú

Nem mindegy, hogy a harsány nagyszájúságot vulgaritással spékeled meg, és primitivséggel.

2013. aug. 27. 23:44
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem,egyikkel sem spékelem meg! :)
2013. aug. 27. 23:45
 5/12 anonim ***** válasza:
igen, mindig ez van :D
2013. aug. 27. 23:46
 6/12 anonim ***** válasza:

Szerintem na baj ha valaki harsány, nagyszájú...

amennyiben...

dögös! :)

2013. aug. 27. 23:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Na én most megijedtem:D
2013. aug. 27. 23:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Engem nagyon sok ember bántott már, így nem bízok meg az emberekben és félek is, őszinte leszek. Fiú vagyok és ha tudnám,hogy normális a lány meg neme gy ilyen beképzelt vihorászós páwa majmokra bukó, buta pitsa, akkor kezdeményeznék nála, de ilyen lányt még nem találtam, úgyhogy maradok inkább a biztonságos csigaházamban.
2013. aug. 27. 23:51
 9/12 anonim ***** válasza:
Nagyon is vannak ilyen pasik. Barátnőm ugyanilyen mint te. Nem is fogott ki még normális pasit, mert a komolyak vagy nem mernek kezdeményezni, vagy a nagyszájúsága miatt előre elkönyvelik házisárkánynak. :)
2013. aug. 28. 00:01
 10/12 anonim ***** válasza:
van egy pont ilyen lány osztálytársam, hát senkinek nem kívánnám, lehet túl sok benned a tesztoszteron (?)
2013. aug. 28. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!