Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk/Férfiak! Mi a véleményete...

Fiúk/Férfiak! Mi a véleményetek a rövid hajú lányokròl/Nőkröl?

Figyelt kérdés

Nekem rövid hajam van .

Hátközépig èrő hajamat kellett levágatni mert a dauer tönkretette.

Lakkozom, hátul dùsan "tüsis" nem mini haj hanem a nőiesebb hosszabb ,felül hosszabb ,ott is felfelé és félig oldalazva van beállítva.

Sok pozitívat kaptam,hogy jobb mint a hosszù volt,de kìváncsi vagyok igy a leirtak alapján mit gondoltok :-)

2013. aug. 29. 10:18
 1/10 anonim ***** válasza:
50%

Nekem nem jön be :(

Legfeljebb akkor, ha nagyon nagyon nőies arc társul hozzá.

2013. aug. 29. 10:19
 2/10 anonim ***** válasza:
75%
szerintem ez egyénfüggő.. van akinek jól áll, van, akinek nem..
2013. aug. 29. 10:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Tudnál róla egy képet mutatni?(persze arc nélkül)

Úgy könnyebb lenne véleményt mondani:)

2013. aug. 29. 10:22
 4/10 anonim ***** válasza:
50%
Nagyon kevés nő van akinek jól áll a rövid haj így inkább hosszú párti vagyok. 23/F
2013. aug. 29. 10:23
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem meg sok nőnek jól áll(na) a rövid haj, csak kevesen merik kipróbálni. Amúgy nekem nagyon bejön, kifejezetten kedvelem a rövid hajú lányokat... :)
2013. aug. 29. 10:25
 6/10 anonim ***** válasza:
50%
Egy nő legyen nő. És ahoz a gyönyörü hosszu haj a szép. Persze van akinek a rovid is jól áll nem vitatom, de a hosszu az igazi abba lehet belemarkolni.
2013. aug. 29. 10:27
 7/10 anonim ***** válasza:
A páromnak rövid (3-4cm) haja van, nekem így tetszik, neki életében nem volt hosszú haja. Az egyik exemmel végigcsináltam a derékig érő göndörtől a tüsiig mindent, a szivárvány összes színében, volt, hogy legszivesebben utcára sem mentem volna vele, de ő k.-ra büszke volt a frizurájára, mert az akkor éppen trendi volt, hogy neki sz_rul állt, hát istenem. Egy jó fodrász minden archoz fog tudni csinálni rövid, félhosszú, hosszú frizurát is, nem a haj hossza a lényeg, hanem hogy igazodjon hozzád mert fordítva nem működik.
2013. aug. 29. 10:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy szép lánynak általában rövid haj is jól áll, de azért mi inkább a hosszabbat szeretjük. Barátnők v. srácok dicsérnek? Ha utóbbiak akkor tényleg jól állhat, ha előbbiek akkor azért gyanakodj. Húgomnak pl. barátnői mindig olyan dolgokat javasoltak, ami nem volt neki előnyös.
2013. aug. 29. 10:43
 9/10 A kérdező kommentje:

[link]

Persze a haj a lényeg :D Nem az erősségem a kép szerkesztés ...

2013. aug. 29. 10:44
 10/10 A kérdező kommentje:

Mindenki válasza Zöld kezet kapott :)

Viszont bele tudnék merülni abba,hogy a "nő akkor nő ha hosszú haja van"

Vannak élethelyzetek mikor meg kell a hosszútól szabadulni aminek én se örültem, de most ez van.

Leginkább Férfiak dicsértek.

Boltba a pénztáros , postán mikor elkérik a személyimet, mert nem hiszik el hogy bőven elmúltam 18 :D

Ilyenkor azonnal mondják,hogy ez sokkal előnyösebb az arcomhoz.

Barátnők véleményét nem kértem ki, mert úgyis azt mondanák amit hallani szeretnék :D

2013. aug. 29. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!