Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Ha lányotok születne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha lányotok születne mennyire tartanátok rövid pórázon?

Figyelt kérdés
Mikortól hozhatna haza pasit,meddig engednétek el? Csak mert annyi a ribizli lányka manapság (akiknek nyilván vannak szülei),hogy felmerült bennem a kérdés,hogy nevelik manapság őket?:S
2013. febr. 20. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
nevelés kérdése az egész. 18 alatt hazahozhatná a pasit, de nem engedném, hogy együtt aludjanak. ellenkező esetben sörétessel kezelném a problémát
2013. febr. 20. 19:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én tuti nem úgy nevelném, mint ahogy azok a csajok vannak akiket ismerek. Buli, pia, f@sz egy este alatt....

21/F

2013. febr. 20. 19:37
 3/10 anonim ***** válasza:
72%

18 éves koráig SEHOVÁ!

Na jó ez kicsit túlzás.De tuti nem lenne ilyen mint a mai lányok,és 16 éves koráig egy fiú se mehetne a közelébe

2013. febr. 20. 19:41
 4/10 Gergo_30F ***** válasza:
100%
belegondolni is rossz, mi lesz, ha lányom lesz...szerintem egy dolgot tehetek: olyan emberré nevelni, hogy ne kelljen tizenéves korában rettegnem. akkor már rég késő kezelni. nem értek egyet Csefyvel se; ő is volt kamasz. attól, hogy valamit nem engedtek a szüleink, még megtettük. ha 17 évesen le akar feküdni a barátjával nem fogom lelőni. ha dugni akarnak, fognak is, max nem tudok róla, de ha így állok hozzá, nem mer majd hozzám fordulni, ha baj van, stb.
2013. febr. 20. 19:47
 5/10 anonim ***** válasza:
78%
bulizni elengedném, de érte mennék kocsival és hazahoznám. ha barátja van, akkor aludhatnak együtt otthon is akár 17 évesen is, de az előtt ne nagyon, de ha akar úgyis megoldaná:)
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

Kb bezarnam a legmagasabb hegy legmagasabb tornyanak a legfelso szobajaba es egy gyilkolasra kepzett pittbull nyakaba tennem a kulcsot.

A kutyat a vilag masik vegen tartanam fegyveres orizettel.

7/10 anonim ***** válasza:
100%

Én 28 vagyok, amikor elkerültem gimibe nálunk akkor még csak a házibulik mentek és jó, ott is volt pia, de azért ésszel, pedig mi is 15-16 évesek voltunk .A szex az nem volt ennyire terítéken, csinálták már sokan akkor is, de nem ennyire nyíltan és főleg nem minden héten mással . Nehéz szerintem az arany középutat szülőként is megtalálni, de az tuti nem így kellene szabadjára engedni a fiatalokat, mint most !

A rövid póráz az az lenne, hogy elengedném, de meg is várnám míg haza jön és látnám hogy ér haza, rengeteget beszélgetnék vele, hogy jó barátja lennék, jó tudom ahogy nőne egyre kevesebbet mondana el, de mégis tudja azt , hogy bármit elmondhat nem szedem le a fejét !

Egyszer játszaná csak el a bizalmamat, onnantól nem mehetne sehova az tuti !

Pasizás meg, inkább haza hozza és ha lesz komoly kapcsolata, amire persze ráér majd , akkor a többiről időközben beszélnék vele, mert azért az sem mindegy kit hozna haza , előre meg nem állítanék fel szabályokat :)

2013. febr. 20. 19:49
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem szólnék bele az életébe. Megtanítanám a legfontosabb dolgokra (pl. védekezés a szexben, önismeret, emberismeret stb.), de - ésszerű határokon belül - hagynám, hogy tanuljon a saját hibáiból.
2013. febr. 20. 20:03
 9/10 anonim ***** válasza:
rövid pórázon? mi ő kutya LOL xD
2013. márc. 24. 18:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Amikor elkezdik érdekelni a pasik, akkor megmondanám neki, hogy 18 éves koráig az van, amit én mondok. Tetszik, nem tetszik, az én pénzemből él. Nem tiltanék neki explicite semmit, de közölném, hogy addig számíthat jó ruhákra, utazásra, zsebpénzre, stb. amíg normális életet él.

Nem azt mondom, hogy ne legyen barátja. 16-17 évesen szerintem normális, ha egy lánynak - vele nagyjából egyidős! - barátja van. A szexszel viszont igenis várjon 18 éves koráig... Persze nem fogok rajta szüzességi tesztet csináltatni, de azért elvárnám tőle. Egyébként meg igyekeznék normális életre nevelni anélkül, hogy tiltanék neki bármit.

18 éves korától meg az csinál, amit akar.

2013. aug. 3. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!