Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha nem kell egy lánynak sem,...

Ha nem kell egy lánynak sem, egy odabújós, ölelgetős, puszilgatós fiú, akkor hogyan ölhetném ki ezt belőlem, hogyan lehetnék kegyetlen alfahím, amire úgy látszik minden lánynak igénye van?

Figyelt kérdés

2013. aug. 29. 21:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
23%
majd mindjárt én is sajnáltatom magam h nem vagyok olyan kegyetlen alfa,brühühü. Rakás szerencsétlenség.
2013. aug. 29. 22:04
 12/16 Noydra ***** válasza:
61%
Ezt az ostoba kérdést még mindig felteszed? Gondolom az a baj, hogy a megjelenésed és a viselkedésed is előbb hasonlít egy qvára, mint egy férfira. Különben nem írogatnál ilyeneket.. Egyáltalán honnan tudná bárki is ismerkedéskor, hogy ölelgetős-nyáladzós vagy? Ha ezzel nyitsz, ne csodálkozz a végeredményem.
2013. aug. 29. 22:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Mekkora paraszt emberek vannak itt,még válaszolni sem tudnak normálisan csak fikázni a másikat,meg dobálózni szavakkal.Annak,akinek könnyen megy az ismerkedés az sohasem fogja átérezni igazán,milyen érzése van annak akinek nem olyan könnyen megy ez.Pedig megérdemelnék,hogy belekerüljenek abba a szituációba,mindjárt nem lenne ekkora szájuk. :) Kérdező,sosem leszel olyan alfahím meg hasonlók felejtsd el,én is próbáltam már sokszor hátha sikerül de nem.Sajnos tényleg ilyenekre van igény,én még pl. nem is találkoztam olyannal,aki ne ezekre bukott volna.Csak mondogatják a hölgyek,hogy jajj nekik nem kellenek azok,aztán úgyis náluk kötnek ki. :)
2013. aug. 29. 22:18
 14/16 Noydra ***** válasza:
Sosem tekintettem magam alfahímnek, nincs rózsaszín kivágott pólóm, se 28 kg vax a fejemen, mégsincs ilyen problémám, szóval az állításod megbukott.:)
2013. aug. 29. 22:28
 15/16 anonim ***** válasza:

Kik csinálják jól?

Azok az emberek, akik sok nővel dugnak.

Ergó rájuk érdemes hallgatni.

Néhány angol nyelvű csajozós blog, amik nekem anno elképesztő tudásanyagot és motivációt adtak át. (Ha te állandó, stabil, monogám kapcsolatot szeretnél, akkor főleg a második link szintén ajánlható neked, mert ott arról is van benne szó, hogy hogyan tartsunk meg hosszú távra egy nőt).

[link]

[link]

2013. aug. 29. 22:31
 16/16 anonim ***** válasza:
semmi nehézség nincs benne,csak legyen elég vér a pucádban.
2013. aug. 29. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!