Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha nem kell egy lánynak sem,...

Ha nem kell egy lánynak sem, egy odabújós, ölelgetős, puszilgatós fiú, akkor hogyan ölhetném ki ezt belőlem, hogyan lehetnék kegyetlen alfahím, amire úgy látszik minden lánynak igénye van?

Figyelt kérdés

2013. aug. 29. 21:39
1 2
 1/16 viktor123456 ***** válasza:
6%
Elsőnek fogd fel, hogy a buzulás nem nyerő. :-)
2013. aug. 29. 21:40
 2/16 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem kell ilyen senkinek?
2013. aug. 29. 21:41
 3/16 anonim ***** válasza:
Nekem pont hogy az alfahímek nem kellenek ;)
2013. aug. 29. 21:43
 4/16 anonim ***** válasza:

Grow some balls!

Amúgy egyáltalán nem baj, hogy ilyen vagy. Csak a nőknek nem jön be annyira. De alapvetően biztosan pozitív személyiség lehetsz.

Egyszerűen úgy, hogy kényszeríted magad rá, hogy ne. Én is ilyen voltam, jól át is b4sztak, a csalódás segített kevésbé jólelkűnek lenni.

2013. aug. 29. 21:43
 5/16 anonim ***** válasza:

Én csak olyan srác mellett érzem jól magam, aki sokszor ölelget és puszilgat.

Nem ez a baj, hogy ilyen vagy. Ha valami baj van, az azért lehet, mert visszahúzódó vagy túlzottan, esetleg nem állsz ki magadért. Ezen érdemes változtatni esetleg, mert ez az élet más területein is hasznos lehet. Próbálj magabiztosabb lenni.

De NE alfahím!!! Amúgy se lehetsz az, ha nem vagy alapból... nem változtathatsz személyiséget, na meg nem is kell...

2013. aug. 29. 21:45
 6/16 anonim ***** válasza:

hány éves vagy?

az ember folyton változik

2013. aug. 29. 21:47
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Akkor legyél egy férfias, de ölelgetős puszilgatós kedves fiú, ennél jobb kombináció nincs is ;)
2013. aug. 29. 21:50
 8/16 anonim ***** válasza:
igazán eltakarodhatnál már a .........ba!
2013. aug. 29. 21:53
 9/16 A kérdező kommentje:

1-es kettőnk közül te vagy a meleg, ebben egészen biztos vagyok. ;)

Nem adom fel... te húzzál el, minek vagy itt te szerencsétlen, ennyire unod magad?!-.-

2013. aug. 29. 21:59
 10/16 anonim ***** válasza:
Lehetsz attól még domináns, hogy érzékeny vagy a másikra. SŐT. A dominancia szó jelentését sokan rosszul tudják (egy igazából domináns ember pont hogy nem paraszt). Bár valószínű, hogy ha ilyen kérdést felteszel, akkor te a közelében sem jársz ilyesminek, se a rossz, se a jó értelemben véve. Először próbálj meg csak pusztán férfiként viselkedni, és esetleg várd meg, hogy a lány bújjon hozzád, aztán mehet a puszilkodás is. Ja és ehhez nem árt kimozdulni sem.
2013. aug. 29. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!