Milyen hatékony módszer van, amivel el tudnám titkolni, hogy ennyire gyengéd fiú vagyok, vagyis nem egy alfahím állat?
Figyelt kérdés
Ha ismerkedem egy lánnyla, mindig igyekszem erősnek, alfahímnek mutatni magam, de sajnos nem könnyű, mert igazából én egy érzékeny, érzelmes, gyengéd fiú vagyok, de ezt igyekszem leplezni, főleg a szexualitással megy, mert az is igaz, hogy emellett nagyon fontos a szex nekem, így általában a lányok egy szexéhes, perverz állatnak látnak, ez férfias és tetszik a többségnek, emellett pimaszkodom és humorizálok is sokat, ez is bejön a többségnek úgy vettem észre, viszont van egy pont, amikor már akaratlanul is előjön a gyengéd lényem és ekkor szokott elromlani minden a lányokkal, utána már nem néznek férfikét rám vagy nem is tudom mi van, de akkor szoktak elhagyni vagy már nem érdeklem őket. Sajnos nem tudok úgy élni, hogy ne mutassam ki, hogy mennyire szeretek ölelgetni, csókolgatni egy lányt, tudom, hogy ez gáz, meg sok, de ez vagyok én valójában, ha ezt a részem örökre eltitkolnám nem is én lennék, de úgy látszik mégis kénytelen leszek kiölni vagy visszafogni, mert erre nem vevők a lányok. Szégyellem amúgy azt is, hogy vannak filmek, zenék, amiktől valamiért könnyezek, szerencsére ezt még sikerült eddig titkolnom, de ha ezt is megtudnák a lányok, akiknek mer a a gyengédségem sem jött be, akkor ettől tuti kiakadnának. :D2013. júl. 25. 23:33
5/10 anonim válasza:
Sehogy nem fogod tudni eltitkolni és nem is kell. Lesz olyan lány, aki pont ezért fog megszeretni.
6/10 anonim válasza:
hagyd a titkolózást, majd én hazaviszlek :D
7/10 anonim válasza:
Itt igazából azt a gondot látom, hogy pont olyan csajokat fogsz ki akinek az alfahím kell, aki jól megd*gja őket, stb... De arról sem lehet igazán elbeszélni velük, hogy milyen volt a napjuk(esetek többsége: háát plázásztam)
Viszont szerintem ötvözhetnéd a 2-őt... Ismerkedésnél, legelső találkozásnál előadhatod magad, mert az kell, de a randin, stb én már a gyöngédebb srácot adnám...
Vagyis összegezve én úgy csinálom, hogy megnyertem a csajt, aztán lebeszélek egy randit, ott tényleg ismerkedést helyezem első pontba, így sikerül tartalmasabb kapcsolatokra szert tennem :)
8/10 anonim válasza:
Az alfahímséget nem lehet tettetni. Ez egy természetes kisugárzás, nem lehet elsajátítani. Sokan összekeverik a nagyképűséggel...
9/10 anonim válasza:
Nahát, léteznek még gyengéd férfiak? :D Azt hittem már kihaltak.
10/10 anonim válasza:
Ne változz meg és ne próbáld másnak mutatni magad mert azzal nincs baj ha gyengéd és érzelmes vagy, a nőknek amúgy se jön be az aki az egyik pillanatról a másikra megváltozik és kiderül hogy egy egész más pasit kedveltek meg, becsapottnak éreznék magukat és te éreznéd jól magad a bőrödben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!