Miért hazudják egyes lányok azt, hogy ők mások, ők nekik nem a külső számít, ők jók, jobbak, mint a legtöbb lány, ha később úgyis kiderül, hogy ők is önimádó, beképzelt, felszínes csajok csak?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj, hogy így megbíztam valakiben, tette a szépet, hogy ő jó, ő más, erre kiderült, hogy ő is ilyen önimádó kis beképzelt csaj, akinek a sok rajongó elvette az eszét és csak akülső érdekli meg a sok csicska srác. Én meg nem vagyok csicska, mert sokat csalódtam a lánykban, így már nem is vagyok neki fontos. Úgyis van egy rakás idióta, aki a semmiért is dícsőíti, peidg nem is érdemli meg a csaj. Szomorú nap ez, most már tényleg nem látom a reményt, hogy valaha is találok lányt, aki tényleg értékes lélekben. :(2013. aug. 26. 15:22
41/43 anonim válasza:
Én pl egész jó nő vagyok, mégis mindig átlagos pasijaim vannak. Miért ne jöhetnék össze olyannal, akivel én akarok? Ez egy pár oldallal ezelőtti válaszolónak ment.
A többieknek meg: Nem tudom, de ha én csúnyának tartanám magam, akkor igen sokat törném magam azon, hogy legalább hülye meg retardált ne legyek és legalább a belsőm szerethető legyen. De látom, ez csak az én véleményem.
42/43 anonim válasza:
#41 Tehát jó pasijaid voltak, mert ti nők a jó pasikat átlagosnak, az átlagosakat csúnyának nevezitek.
43/43 anonim válasza:
Hát, nyomorék pasijaim mondjuk valóban nem voltak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!