Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért hazudják egyes lányok...

Miért hazudják egyes lányok azt, hogy ők mások, ők nekik nem a külső számít, ők jók, jobbak, mint a legtöbb lány, ha később úgyis kiderül, hogy ők is önimádó, beképzelt, felszínes csajok csak?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj, hogy így megbíztam valakiben, tette a szépet, hogy ő jó, ő más, erre kiderült, hogy ő is ilyen önimádó kis beképzelt csaj, akinek a sok rajongó elvette az eszét és csak akülső érdekli meg a sok csicska srác. Én meg nem vagyok csicska, mert sokat csalódtam a lánykban, így már nem is vagyok neki fontos. Úgyis van egy rakás idióta, aki a semmiért is dícsőíti, peidg nem is érdemli meg a csaj. Szomorú nap ez, most már tényleg nem látom a reményt, hogy valaha is találok lányt, aki tényleg értékes lélekben. :(
2013. aug. 26. 15:22
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Utolsó, te miért látod ennyire negatívan a dolgokat?

Valaki a farkadra lépett? :)

2013. aug. 26. 17:51
 32/43 anonim ***** válasza:
Mert én is ronda vagyok, így a dolgok negatív oldalát tapasztalom.
2013. aug. 26. 17:56
 33/43 anonim ***** válasza:
-.-".
2013. aug. 26. 18:57
 34/43 anonim ***** válasza:
Bocs, hánynom kell.
2013. aug. 26. 21:14
 35/43 anonim ***** válasza:

Értsétek már meg, hogy nem a külsőtök a taszító, hanem ez az önsajnáló, és emiatt a nőket általánosító attitűdötök. SOHA, ismétlem SOHA nem állnék szóba olyan pasival, aki így nyilatkozik egy olyan nőnemű lényről, aki korábban még szimpatikus volt neki.

Nekem is volt már részem elutasításban, férfi részéről, de nem omlottam össze, nem kezdtem el utálni miatta az adott pasit, pláne nem az összes többit.

2013. aug. 26. 21:41
 36/43 anonim ***** válasza:
ezt úgysem érti meg
2013. aug. 26. 22:16
 37/43 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy elutasításról van szó, ti agyalálgyult csicska banda?!-.- Azt sem tudom honan szeditek, hogy nekem valami álmnő kell külsőre, idióták, szart sem tudtoka szenvedésről úgy látom, tisztelet a kivételnek!
2013. aug. 27. 00:15
 38/43 anonim ***** válasza:
#35 Akkor képzeld el azt, h egy pasi váltig állítja, h neki nem a külső a fontos, a belső értékek sokkal jobban számítanak. Utána pedig azért utasít vissza, mert nem vagy elég szép neki, nem vállalna fel a barátai előtt. Te nem csalódnál benne egy kicsit sem?
2013. aug. 27. 07:16
 39/43 anonim ***** válasza:

ATYAURISTEEEEEEEEN! ilyen undorito flegma gusztustalan hozzáállással max a kutyának kellenél..még annak se. szánalmas vagy!

"Nagyon fáj, hogy így megbíztam valakiben, tette a szépet, hogy ő jó, ő más, erre kiderült, hogy ő is ilyen önimádó kis beképzelt csaj, " ebböl gondoljuk hogy valaki megbántott.. NÖLJ MÁR FEL! ez a valo világ, van sok r.banc, vagy sok s.gfej, van sok p.csa van sok himr.ngyo. Ez van! Mit kell sajnáltatni magad?

2013. aug. 27. 12:07
 40/43 anonim ***** válasza:

"Ki mondta, hogy elutasításról van szó, ti agyalálgyult csicska banda?!"

Talán ha a stílusodon változtatnál, akkor nem kéne annyit szenvedned, szerethető lennél...

2013. aug. 27. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!