Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért hazudják egyes lányok...

Miért hazudják egyes lányok azt, hogy ők mások, ők nekik nem a külső számít, ők jók, jobbak, mint a legtöbb lány, ha később úgyis kiderül, hogy ők is önimádó, beképzelt, felszínes csajok csak?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj, hogy így megbíztam valakiben, tette a szépet, hogy ő jó, ő más, erre kiderült, hogy ő is ilyen önimádó kis beképzelt csaj, akinek a sok rajongó elvette az eszét és csak akülső érdekli meg a sok csicska srác. Én meg nem vagyok csicska, mert sokat csalódtam a lánykban, így már nem is vagyok neki fontos. Úgyis van egy rakás idióta, aki a semmiért is dícsőíti, peidg nem is érdemli meg a csaj. Szomorú nap ez, most már tényleg nem látom a reményt, hogy valaha is találok lányt, aki tényleg értékes lélekben. :(
2013. aug. 26. 15:22
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
91%

Komolyan, fizetnek titeket, hogy állandóan itt siránkozzatok?

Fejezd már be a rinyálást. Kifogtál egy önimádó kis exhibicionista fruskát, na és?

Keress másikat. Ember, ne legyél már ilyen szánalmas!

2013. aug. 26. 16:07
 12/43 anonim ***** válasza:
Rossz lányokat ismersz :(
2013. aug. 26. 16:08
 13/43 anonim ***** válasza:
78%
És az miért van, hogy csak azért mert egy nő nem felelt meg a te hatalmas elvárásaidnak, te unintelligens módon elkezded gyalázni az egész női nemet? Annyira elegem van már a hozzád hasonló kis béta-tagokból, akik ovis szinten vérig sértődnek csak mert egy-két nőnek nem kell a több százezerből, de elvárod, hogy az itt leírt, nőket szidalmazó kis fröcsögésed után valaki szeressen. Nőj már fel, fiam!
2013. aug. 26. 16:24
 14/43 A kérdező kommentje:
13-as, elegem van nekem is a lányokból, nem az első, folyamatosan csak csalódok a női nemben, úgyhogy hallgass el! A többi is csak pofázni tud, amikor azt sem tudjátok mennyi mindenen mentem keresztül! Nektek meg fele annyi gondotok sincs fogani mernék.
2013. aug. 26. 16:31
 15/43 anonim ***** válasza:
87%
Jó. Akkor sírj örökké és legyél hülye. A gondokat meg hadd ne soroljam, szerintem az első reggelen, mikor a saját véredben kelsz fel alhasi görcsökkel úgy, hogy mozogni alig tudsz, összeszartad volna magad és sírva fakadsz és egy héten keresztül üvöltesz. Nem beszélve a szülésről. Az is elég masszív. Szóval akár be is fejezhetnéd, hogy milyen egyszerű a női élet. Te kis szaros szexista. Folytasd csak ezt a fajta szövegelést, soha az életben nem találsz magad mellé nőt :)
2013. aug. 26. 16:36
 16/43 anonim ***** válasza:
10%
#15 Ha titeket utasítana vissza minden pasi a külsőtök miatt, ti is legalább ennyit siránkoznátok, h milyen felszínesek a férfiak.
2013. aug. 26. 16:42
 17/43 anonim ***** válasza:
91%

Utolsónál van a pont. :D

Ment is a zöld pacsi!

Kérdezőnek:

[link]

2013. aug. 26. 16:43
 18/43 anonim ***** válasza:
Hát én nem a pasik ízléséhez igazítom az önbecsülésemet, szóval asszem ilyen téren nincs gondom.
2013. aug. 26. 16:44
 19/43 anonim ***** válasza:
Bocs, természetesen a 15-ösnél van a pont, nem a 16-osnál! :D
2013. aug. 26. 16:44
 20/43 anonim ***** válasza:
mik azok a fene nagy gondjaid?
2013. aug. 26. 16:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!