Miért hazudják egyes lányok azt, hogy ők mások, ők nekik nem a külső számít, ők jók, jobbak, mint a legtöbb lány, ha később úgyis kiderül, hogy ők is önimádó, beképzelt, felszínes csajok csak?
Szia!
Azért mert szeretnének mások lenni de sajnos nagyon nagyon sok olyan van mint Ő.Beállítják,hogy ők mennyire mások és ez meg ez nem érdekli őket..pedig.de
Ne aggódj.Találni fogsz olyat akire vágysz.
Az, hogy valakinek kevésbé számít a külső, nem jelenti azt, hogy a nyálas, csöpögős pasikra bukik.
Én randiztam már nem egyszer képcsere nélkül is (és lett belőle kapcsolat is!), de ettől a fenti stílustól, amivel a kérdésed megfogalmaztad, egészen biztosan nem érdekelnél. Ha valakinek nem jöttél be, az egy szemét, hazug? Szerintem egyszerűen csak többet láttál bele a dologba, mint ami valójában, és most meg vagy sértődve, hogy nem jöttek be az elképzeléseid...
Jajj ne a netből indulj ki sokan a neten nagyon kedves tökéletes embernek tüntetik fel magukat.
Az a lényeg, amit az ember odakint tapasztal.
Neten mnidenki csak csacsog meg kitesz 1000 hülye idézetet ami által okosnak gondolja magát.
Biztos vannak akik tényleg kedvesek, de az számít az a lényeg ami kint vár rád.
"Én meg nem vagyok csicska"
Hogy a viharba' ne lennél? :D
1. Szánalmas, gyenge jellemre vall az, ha egy csalódásra így reagálsz. Voltak már a férfiak terén durvább csalódásaim, mint ez a szánalom, amit idehánytál, mégsem viselkedtem így. Tudod, létezik még emberi méltóság is.
2. Számít a külső. És akkor mi van?! :D Szerethető belső nélkül nem ér semmit. Az pedig a kérdésed alapján neked láthatóan nincsen. ;) Vagy a te szójárásoddal élve: Nem hinném, hogy te értékes lennél lélekben.
Szomorú nap ez, most már
tényleg nem látom a reményt, hogy valaha is
találok lányt, aki tényleg értékes lélekben. :(
A megoldás:magas fa,rövíd kötél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!