Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért hazudják egyes lányok...

Miért hazudják egyes lányok azt, hogy ők mások, ők nekik nem a külső számít, ők jók, jobbak, mint a legtöbb lány, ha később úgyis kiderül, hogy ők is önimádó, beképzelt, felszínes csajok csak?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj, hogy így megbíztam valakiben, tette a szépet, hogy ő jó, ő más, erre kiderült, hogy ő is ilyen önimádó kis beképzelt csaj, akinek a sok rajongó elvette az eszét és csak akülső érdekli meg a sok csicska srác. Én meg nem vagyok csicska, mert sokat csalódtam a lánykban, így már nem is vagyok neki fontos. Úgyis van egy rakás idióta, aki a semmiért is dícsőíti, peidg nem is érdemli meg a csaj. Szomorú nap ez, most már tényleg nem látom a reményt, hogy valaha is találok lányt, aki tényleg értékes lélekben. :(
2013. aug. 26. 15:22
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
78%

Ennyi erővel minden kövér / csúnya / kismellű / fogszabályzós / szemüveges lány itt siránkozhatna, hogy neki miért nincs pasija. Mégis a visszautasított pasik szánalmas kérdéseinek tömkelegével lehet találkozni nap mint nap az oldalon.

Na erre varrjál gombot!

Egyébként meg, ha a te szavaiddal élve lélekben értékes lányt akarsz találni, akkor miért is kezdtél olyan csajjal, akit minden kis csicska dicsőít? Miért nem éred be olyannal, akinek nincs annyi rajongója?

Megmondom én: azért, mert TE is csak a külsőt nézed, aztán ha visszautasít egy lány, akkor jön a szidalmazás!

Miért várod el, hogy jó külsejű lány járjon veled, ha te magad sem vagy egy adonisz?

Akkor várj el dolgokat másoktól, ha ugyanazt te is tudod nyújtani!

2013. aug. 26. 16:52
 22/43 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen azzal van a baj, hogy tetszenek neki a csinosabb lányok. Én azt mondom, mindenkinek legyen elvárása a másikkal kapcsolatban, és egy csinos nővel randizni jog, nem pedig kiváltság. Ha ő ronda mondjuk, megvan a joga, hogy a csinosak tetszenek neki, elvégre senki nem akarna olyannal járni, akit fizikailag nem tart vonzónak. A probléma azzal van, hogy érdekes módon a nőket semmibe nézi, mégis betegesen függ a nőknek a róla alkotott véleményétől.

És ha valaki elutasítja, akkor az egész női nemre haragszik, mert az agya egy 6éves szintjén rekedt, a szülei meg nem tanították meg neki tisztelni az embereket. Vagy ha igen, akkor azt nem, hogy a nők is emberek.

2013. aug. 26. 16:58
 23/43 anonim ***** válasza:

De érted, ez bombanő nem fog összejönni egy olyan pasival, aki nem az ő kategóriája.

Szóval jobban tenné a kedves kérdező, ha leszállna a földre, mert hiába hangoztatja, hogy a lelki értékeket keresi, ha mégis csak a tesi adottságok fontosak számára!

2013. aug. 26. 17:02
 24/43 anonim ***** válasza:
testi
2013. aug. 26. 17:02
 25/43 anonim ***** válasza:
23%

"Ennyi erővel minden kövér / csúnya / kismellű / fogszabályzós / szemüveges lány itt siránkozhatna, hogy neki miért nincs pasija. Mégis a visszautasított pasik szánalmas kérdéseinek tömkelegével lehet találkozni nap mint nap az oldalon.

Na erre varrjál gombot!"

Ez azért van, mert lányok közül külsőtől függetlenül mindenki találhat pasit, így nincs okuk siránkozni. Aki viszont férfi létére csúnyának v alacsonynak született, eláshatja magát.

2013. aug. 26. 17:05
 26/43 anonim ***** válasza:
53%
Utolsó, ez rohadtul nem igaz! :D
2013. aug. 26. 17:09
 27/43 anonim ***** válasza:
a 25. Nek ez nagyon bele van égve a szürkeállományába.
2013. aug. 26. 17:11
 28/43 anonim ***** válasza:
#26 Akkor miért látni sok csúnya lányt jóképű pasival, és miért nem látni egyetlen csúnya fiút se csajjal?
2013. aug. 26. 17:19
 29/43 anonim ***** válasza:

Én látok nagyon sok csúnya fiút, felénk csak ilyenek vannak. :D

És ők is találnak maguknak nőt, szóval itt megdőlt az elméleted.

2013. aug. 26. 17:24
 30/43 anonim ***** válasza:
Nem azokra gondolok, akik szerintetek csúnyák, mert ti az átlagosakra is ezt mondjátok. Átlagos srácnak lehet csúnya v hülye barátnője, amíg az nem talál egy jóképűbbet. Aki valóban csúnya, csak az az esélytelen.
2013. aug. 26. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!