Miért van ennyi beszélgetésre képtelen lány?
Kérdező:
Inkább a valódi okot ird le, mitől vagy ennyire nagyon kikészülve?
Nekem ne gyere azzal, hogy nem találsz olyan lányt stb.
"Minden ember ellenszenves, aki őszinte, egyenesen mer kérdezni és fenntartásai van azokkal szemben, akik képtelenek beszélgetni? Ne csináld már :)"
Egyáltalán nem. Én is az őszinte típusba tartozom, de itt is van egy csomó fajta ember. Aki alpári, paraszt módon közli a véleményét és aki képes normális mondatokban, értelmesen elmondani a dolgokat, stb... A kíváncsi, kérdezősködő emberekkel sincs gondom, amíg nem piszkálódva, már-már minden apró részletbe belemenően kérdezget, pl. az ilyen "minden tudni akaró" embereket rühellem. És mint írtam, nem csak veled van a baj, hanem tömérdek sok lánnyal, akik ezen az oldalon teszik fel a hülyébbnél hülyébb, "azt mondta a barátom szeret- ez vajon mit jelenthet?" kérdéseket, de jó lenne, ha kicsit magadat is elővennéd, mert valószínűleg a te stílusodban, hangnemedben, modorodban, megjelenésedben, kifejezésedben, stb... van a hiba, ha ennyire nem találsz senkit sem, akivel beszélgetni!! tudnál, más dolgok, pedig még szóba se jöttek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!