Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van ennyi beszélgetésre...

Miért van ennyi beszélgetésre képtelen lány?

Figyelt kérdés
2013. aug. 25. 20:18
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Miért nem?
2013. aug. 25. 20:32
 12/29 anonim ***** válasza:

Rengeteg van, talán a káromkodós stílusod miatt elkerülnek, nem? Ne mindig már a másik félben legyen a hiba, állj kicsit a tükör elé, hátha ott is feltűnik valami.

Beszélgetésre képes lányként írom, aki ismer sok beszélgetésre képes lányt. Zárójelben hozzátenném, az általánosítás baromira primitív dolog !

2013. aug. 25. 20:33
 13/29 anonim ***** válasza:
11 Vulgarítás, a feszültség tapasztalható érezhető rajtad, és a kikészültséged is, ezért félnek.
2013. aug. 25. 20:34
 14/29 A kérdező kommentje:
sosem káromkodtam senkivel sem beszélgetés alatt. a fő baj: sosem kérdeznek vissza.
2013. aug. 25. 20:34
 15/29 A kérdező kommentje:
okom van mindenre.
2013. aug. 25. 20:35
 16/29 anonim ***** válasza:
Ha nem kérdez vissza, akkor nem érdekled őt. Nem kell ezen fent akadni, tovább kell lépni és olyannal beszélgetni, akivel megy olajozottan. Mi értelme annak, hogy kiakadsz egy ilyenen, majd sértődött kérdést írsz ki? Komolyan fel nem fogom... nem tudsz beszélgetni pár lánnyal, na és? Van még millió. Nekem sem megy minden pasival, továbblépek, netes beszélgetések, ne okozzon már ekkora problémát...
2013. aug. 25. 20:36
 17/29 anonim ***** válasza:
Én megértelek kérdező. Engem is sok ilyennel hozott össze már a sors. Ha nem írok akkor szemrehányást tesz, ha írok akkor pedig mintha egy emuval beszélnék. "Hát igen... Hmm ja. Igen van ilyen." Kérdezek róla, erre fél sorban letudja a választ. P-i-csába...
2013. aug. 25. 20:37
 18/29 A kérdező kommentje:
Igen! Köszi a kommenteket. Bennem is van hiba, nem tagadom. Ennek ellenére eléggé ki tudok akadni, hogy egy gázon olyan lányokat sodor életembe az élet, akik beszélgetés képtelenek. Ne már, hogy az legyen a hibás, aki tud beszélgetni és érdeklődő.
2013. aug. 25. 20:38
 19/29 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy gáz? De az is gáz, hogy ez ennyire problémát okoz neked. Majd megtalálod azt, akivel tudsz beszélgetni. Mi ezen a nehéz? Nem lehet mindenkivel kijönni. De a nyafitól nem fog változni semmi.
2013. aug. 25. 20:39
 20/29 anonim ***** válasza:
*Hogy hibás vagy, gáz helyett.
2013. aug. 25. 20:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!