Fiúk! Valaki ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem ismerek sok normális fiút aki nem hülye selyem fiú aki fülbevalot hord és agyon zselézi magát és azt hiszi kurwa király .
Nem várok nagy csodát csak remélem itt ír egy normális fiú.
Tudom naív vagyok de nekem ezek a selyem kis homokos fiúk nem jönnek be. 13-14 éves fiúk írjatok .
Kérlek normális válaszokat adjatok nem kérek olyat hogy túl fiatal vagyok stb...
2013. aug. 25. 20:04
1/5 Sir Sarcasm válasza:
attól még, hogy nem kéred túl fiatal vagy
3/5 anonim válasza:
Hány éves vagy 12???
Istenem kár hogy nem lehet kiszűrni ezt, hogy aki otthon a gépe előtt ül hány éves.
4/5 anonim válasza:
A keresletedet elnézve fiatal lehetsz, viszont gratulálok hogy az új gyík generációba tartozva képes voltál kiemelkedni közülük. Sok sikert a továbbiakban. (17/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!