Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tehetnék? (lent)

Mit tehetnék? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval van 1 lány akit fb-n ismertem meg (ő írt rám) tegnap találkozztunk,de nekem van barátnőm.És holnap mondtam neki hogy meghívom valahova,de hogy tudathatnám vele hogy van barátnőm és nem akarok tőle semmit?Nem úgy értem hogy felhozzom a témát,csak pl megpróbál megcsókolni akkor nem hiszem hogy illene gyorsan hátralökni magam :D ilyen 8-12 éves trollok menjenek a rákba. :) Értelmes válaszokat
2013. aug. 25. 11:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Látod van megoldás, de ezt már az elején tisztázni kellett volna.

Nem tudod, hogy a másik fél milyen szándékkal érkezik és jobb tisztázni az ilyen helyzetet.

Kevés volt az információ a kérdésedben, mi itt csak a kapott infók után tudunk reagálni.

Egyre azért kíváncsi leszek, hogy a barátnőd ha hazajön és megtudja, hogy találkoztál egy másik lánnyal akkor bizony beindul a női logika.

2013. aug. 25. 11:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Találkozni épp találkozhatsz, viszont ha egyértelmű hogy ő olyan szándékkal keresett meg hogy tetszel neki, akkor a lánnyal szemben nem fair hogy húzod az agyát.

Másrészről meg le merném fogadni hogy a barátnődnek lövése nincs erről és a háta mögött nyomod.

2013. aug. 25. 12:01
 13/13 A kérdező kommentje:
Majd megmondom neki személyesen egyépként holnap csak kiderül.Hidd el a barátnőm rugalmas ilyen dolgokban hiszen volt hogy 3 másik lánnyal aludtam együtt mert meghívta őket alvásra meg engem is és nem történt semmi szóval nem hiszem hogy balhét fog csinálni :)
2013. aug. 25. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!