Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tehetnék? (lent)

Mit tehetnék? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval van 1 lány akit fb-n ismertem meg (ő írt rám) tegnap találkozztunk,de nekem van barátnőm.És holnap mondtam neki hogy meghívom valahova,de hogy tudathatnám vele hogy van barátnőm és nem akarok tőle semmit?Nem úgy értem hogy felhozzom a témát,csak pl megpróbál megcsókolni akkor nem hiszem hogy illene gyorsan hátralökni magam :D ilyen 8-12 éves trollok menjenek a rákba. :) Értelmes válaszokat
2013. aug. 25. 11:41
1 2
 1/13 Sir Sarcasm ***** válasza:
100%
Ha van barátnőd, akkor miért találkozgatsz más lánnyal? Eleve nem kéne ilyenbe belemenni.
2013. aug. 25. 11:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát tisztázni kellett volna az elején a dolgot, de ha elhívod valahová, akkor megkérdezed tőle, hogy van-e barátja, ha tudod a választ, ha nem, aztán reméled, hogy megkérdezi ő is. Ha nem tenné, akkor valahogy említsd meg neki a barátnődet, akkor csak leesik neki a tantusz.
2013. aug. 25. 11:44
 3/13 anonim ***** válasza:

Már ott el lett cseszve a dolog, hogy találkoztál vele.

Miért nem a barátnőddel találkoztál és hívtad volna el valahova?

Mond vagy írd meg neki, hogy van valakid és kész.

Miért érdekel az ő reakciója és véleménye ha van valakid?

4/13 anonim ***** válasza:

miért mentél el vele találkozni? (kíváncsiság)

miért nem tisztáztad az elején? (két vasat tarthassa tűzben)

szóval te valszeg görény vagy, mint minden egészséges férfi, köztük én is.

Jobb tisztázni, mert ha bekattan, megszívod. Ha meg lépni akarsz, lépj, de mindent intézz gyorsan és határozottan. egyik lány idejét se rabold túl sokáig. Ha meg összehozod, hogy hármasban éltek akkor rohadj meg és hajrá :D

5/13 A kérdező kommentje:
Ha nem csalom meg akkor miért ne?Nem beszélhettek más lányokkal vagy találkozzhatok ha van 1 barátnőm?Én kérek elnézést eddig ezt nem tudtam.Szerintem igen is találkozzhatok nem csalom meg.Egyépként is kb 15 percig dumálunk és én ugrok edzésre.
2013. aug. 25. 11:46
 6/13 A kérdező kommentje:
Akkor még ma ráírok hogy van barátnőm és szerintem megkérdezzem hogy van-e barátja :D köszi a válaszokat am nem vok görény
2013. aug. 25. 11:47
 7/13 anonim ***** válasza:
De minek találkozol(egy z-vel) vele, ha nem akarsz semmit?
 8/13 A kérdező kommentje:
Miért nem barátnőt azért mert a barátnőm elutazott rokonokhoz és kedden jön haza :)
 9/13 A kérdező kommentje:
Nem lehetnek barátjaim áááá itt minden csak arról szól hogy ha találkozzok valakivel akkor az a barátnőm kell hogy legyen vagy mi? : D nem értem a logikátok
2013. aug. 25. 11:48
 10/13 A kérdező kommentje:
3-asban?Edzés tanulás barátnő és mecsek :D meg a kockulás^^ :3
2013. aug. 25. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!