Mit tehetnék? Hogyan szerezhetnék barátokat?
Figyelt kérdés
Ma vtam OKJ-s képzésen beiratkozáson és meglepődve láttam, hogy alig leszünk fiúk, sok lány lesz. Eddig nem vtak barátaim, szeretnék majd össze barátkozni, de bnőm se volt még nagyon lányokkal se beszéltem, akikkel igen az csak alázni tudott és látszott is rajtam, hogy ideges vtam. Hogyan barátkozhatnék? Egyáltalán lehetséges?
Egy ronda fiú
2013. aug. 22. 16:56
1/12 anonim válasza:
Minden az 1. héten dől el. Légy nyitott és kedves mindenki felé. Annak meg örülnöd kéne, hogy sok lány lesz.
3/12 anonim válasza:
Legyél érdeklődő és nyitott, ne játszd meg magad. :)
4/12 anonim válasza:
miféle képzésre jelentkeztél? :)
5/12 A kérdező kommentje:
Pénzügyi és számviteli ügyintéző
2013. aug. 22. 17:17
6/12 anonim válasza:
légy kedves és figyelmes mindenkivel :)
7/12 anonim válasza:
Mi ezen a meglepő? Leginkább női szakma. Könyvelni is tudó titkárnőnek többnyire lányok mennek!
9/12 A kérdező kommentje:
Igen, de ez miért lényeg?
2013. aug. 28. 12:10
10/12 anonim válasza:
mit mért, mi más lenne a lényeg? :))
amúgy meg mi benned a ronda? az arcod? arra buknak a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!