Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol szerezhetnék barátokat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol szerezhetnék barátokat?

Figyelt kérdés
17 éves éves fiú vagyok és szeretnék már elmenni bulizni, csak sajnos nincs kivel.. szeretnék keresni barátokat, mert az osztálytársaim nem járnak buliba, sőt nagyon távol állnak tőlem. köszönöm az értelmes válaszokat!
2012. márc. 17. 19:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva én sem vagyok annyira oda a bulikért, de bármikor szívesen beszélgetek a barátaimmal, jól is szoktam érezni magam velük. :)

Chat-et nem nagyon ajánlom, esetleg menj el egyedül buliba aztán majd elkezdesz beszélgetni más arcokkal! :)

2012. márc. 17. 19:43
 2/2 Huan001 ***** válasza:
cleverbot.com
2012. márc. 18. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!