Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerezhetnék fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetnék fiú barátokat?

Figyelt kérdés

Eddig csak lány barátaim voltak és most kezdek rájönni hogy a fiúkkal sokkal jobban lehet szórakozni, hülyülni meg ilyesmi! Hogyan barátkozzam fiúkkal úgy hogy ne értsék félre?

16/L

2010. márc. 6. 18:35
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Keress olyan srácot, akinek barátnője van. :)
2010. márc. 6. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Az az igazság, hogy ilyen társaságokba 1 fiú biztos elkezd nyomulni is. Szerintem a sportból indulj ki! Biztos van olyan rendezvény, szakkör a suliban is, ami inkább fiúkat vonz.
2010. márc. 6. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:
barátkozz velem! (20/f) küldj privát emailt: küldd el az msn címed:)
2010. márc. 6. 19:21
 4/9 A kérdező kommentje:
OHH.. köszi kedves utolsó de azt hiszem ezt most kihagyom! :$ :)
2010. márc. 6. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:

hmm.... nem vok ám a cukros bácsi....najó én csak segíteni szerettem volna:) lehet sok aberrált állattal találkoztál már ezen az oldalon van belőlük bőven...háténnemazvoltam

akkorpróbálkozz egyéni módszerekkel...ésezzelnemfelvágok(de sok ideig csak lány barátaim voltak:)

2010. márc. 6. 19:34
 6/9 A kérdező kommentje:
hát sajnos nem csak az oldalon hnem az életben is találkoztam aberráltakkal! :S
2010. márc. 6. 19:47
 7/9 anonim ***** válasza:
sztem első válaszoló véleménye nemjóó...lehet hogy te nem akarnál cska barátkozni te a srácnak ugyanúgy megtetszhetsz és az egyik legnagyobb szemétség párokat bomlasztani!(gondolj bele ha a te barátoddal "barátkozna" egy csaj)(legalábbis sztem) lehet nem akarnád de lehet az a vége...(msn-es válaszoló voltam)
2010. márc. 6. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:
válaszodra: én úgy tapasztalom hogy mikor véki télleg normális és segíteni akar azt általában nem fogadják el:)
2010. márc. 6. 19:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Micsoda válaszok :DD

Kérdező, szerintem a sráctól rendes volt, hogy felajánlotta barátkozna veled, de te tudod.

Én is inkább fiúkkal szeretek ismerkedni, a lányokat 1 nem értem 2 nem viselem el. :) (3 utálnak engem...:P)

Sokszor nehéz mert a pasik rögtön azt hiszik járni akarok velük és nyomulnak. Mondjuk ez valamennyire érthető.

Nem tudom milyen tanácsot adhatnék, tökéletes megoldást én sem tudok. Max. annyit tudok javasolni, hogy ha úgy érzed nyomul rád a srác illetve célozgat akkor valami viccel üsd el a dolgot. Így szerintem észre fogja venni, hogy veled nem jut sehová (ilyen téren) és nem próbálkozik tovább.

Vagy egyszerűen mondd ki nyíltan, hogy nem látsz esélyt arra amit mond, mert te csak haverként tekintesz rá.

Azt szerintem nem lehet elkerülni, hogy a legelején se forduljon meg a fejében egy pillanatra sem az, hogy fel akarod szedni. Eleinte elkerülhetetlenül azt hiszik sokan, de később a tudtukra adhatod, hogy te csak barátkozol.

20/l.

2010. márc. 6. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!