Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy szedjek fel egy olyan...

Rozgonyi Tamás kérdése:

Hogy szedjek fel egy olyan csajt aki szó szerint le se szar? 12 éves fiú

Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 00:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
bameg 10. Ezt én akartam írni. Xddd
2013. aug. 22. 00:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Hallod, ne figyelj rájuk! :) 14 éves vagyok és megértelek! :) Gondolom te is, hozzám hasonlóan korán érő típus vagy. Akik írtak választ, mind 18+-as szerintem, és ők nem értenek meg téged. Egyébként lépj túl a lányon, én is hasonló helyzetben voltam egy éve, de túl léptem rajta, és most 10 hónapja együtt vagyok valaki mással, akivel imádjuk egymást. A lepontozást, illetve a "lenéző" véleményeket hagyjátok meg magatoknak! ;)
2013. aug. 22. 01:23
 13/14 anonim ***** válasza:

12#

Attól nem lesz senki korán érő típus hogy érdeklődik a lányok iránt...

2013. aug. 22. 19:03
 14/14 anonim válasza:

én is 12 évsen szettem fel az első csajom már, találtam mást de legalább én szakítottam.

én 7 szabájt mindig betartottam:

-próbálj minnél többet a közelében lenni

-mindig érts vele edjet ha te és mindenki tudja hogy téved

-ne legyél rámenős legyél türelmes

-állj ki mellete (de csak óvatosan mert ha rájön hogy te most kedveskedni akarsz neki egybő elcsesződik az egész)

-figyelj arra hogy ne bámuld mindig

-ne csinálj semmit (ezt úgy értem hogy ne csempássz semit a cuccába ne vigyél neki csokit stb.)

és az utolsó és egyben legfontosabb

-semmi képpen se gondolkozz azon hogy mi lenne ha!!!!!!pl. már edjütt járnátok vagy igazábol ő is szeret téged csak titkolj ilyesmi.

Remélem tudtam segíteni ha nem akkor mindegy is nem érdemel meg vagy hagyd a fenébe

nekem bevált sok sikert kívánok neked is hozzá:)

2014. jan. 17. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!