Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek ha a doki szerint...

Mit tegyek ha a doki szerint semmit se kell szedjek?

Figyelt kérdés
5 hetes terhesseget allapitott meg de semmit nem mondott, hogy szedjek, se vitamint, se kalciumot se folsavat csak, hogy vigyazzak magamra...ez jo????
2007. nov. 12. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nagyon korai terhesség még,azért nem mondta sztem.Csoda hogy látta.Ha 8-10 hetes leszel,akkor már fogja mondani.Ne dohányozz,ne igyál,ne emelj egyelőre.Vigyázz magadra!
2007. nov. 12. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól még szedheted.Semmi bajod nem lesz tőle.A folsav és a magzatvédő vitamin (Gravida, Elevit, Hipp Natal, stb.) recept nélkül kapható.Én elgondolkodnék, hogy ennél az orvosnál maradok e.
2007. nov. 12. 16:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

En is 5 hetesen tudtam meg hogy babat varok es mar akkor elkeztem szedni a magzatvedo vitamint. En voltam mar tobb orvosnal es mindegyik azt mondta szedjem nyugodtan. Nekem az etvagyam sem nott tole es az elso trimeszterben amugy is csak jot tehet mert akkor alakulnak ki a baba szervei es a folsav eleg fontos ebben az idoszakban,amit meg minden terhesvitamin tartalmaz. En az elevitet szedem de van nagyon sok fajta. Kellemes babavarast!

Egy 19 hetes kismama

2007. nov. 12. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az Elevitet nyugodtan kezd el szedni, nekem azt ajánlotta a dokim.
2007. nov. 12. 18:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell megijedni, nekem sem mondott semmit a doki se 5, se 7 hetesen. Nekem mindenki azt mondta, hogy folsavat mindenképp szedjek, vagy terhesvitamint, az Elevitben van a legtöbb folsav. Ártani nem fogsz vele, ha szeded. A mai tudomány azt mondja, ha egészségesen táplálozol, sok zöldség, gyümölcs, akkor nem is kell igen mellé vitamin. (Én Aloe Verea gélt és B12 vitamint szedek)
2007. nov. 12. 18:09
 6/6 anonim ***** válasza:
50%
Szia! Én most 13 hetes vagyok. A doki azt mondta, hogy szedhetek vitamint ha akarok, de ha változatos az étrendem akkor nem kell. Szóval én nem szedek semmit (se magnézium, se folsav, semmi) és a babám minden egyes vizsgálatkor teljesen jó értékeket produkált. Gondolj bele. A mi szüleink és nagyszüleink se szedtek semmit, mégis egészségesek vagyunk. Ráadásul sokan mondják, hogy a vitaminbombáktól viszonylag nagy babák születnek. Persze erről megoszanak a vélemények. Véleményem szerint, nem a vitaminoktól függ, hogy egészséges lesz-e a baba. Egyés sok gyümit és zöldséget és vigyázz magadra.
2007. nov. 13. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!