Életre egy esély kérdése:
Elsö randi és nálam alszik mit tegyek?
Figyelt kérdés
megismerekdetem egy sráccal.már egy jó idelye beszélünk és most jött el az a pillanat h találkozunk vagyis nálam tölt egy hétvégét.irja hogy nagyon tetszem neki.szimpatikus vagyok számára és bizik abban hogy közeledni is founk egymáshoz.nagyon bejön a srác,csak éppen azon gondolkodom h ha lefekszünk azzal lehet tönkre teszem ezt az egészet..azt meg nem szeretném.szóval ötletem nincs mit tegyek?2013. aug. 20. 20:07
2/17 anonim válasza:
Hány évesek vagytok és pontosan mennyire ismered?
3/17 anonim válasza:
Pasikén irom hogy egyből ne feküdj le vele.
4/17 A kérdező kommentje:
Az a vicc az egészben én 23 én 33! volt már ilyen velem de akkor nem jelentett számomra semmit. de ö más.vele már lennének elkébzeléseim. egy 3 honapja. az a tipus aki számomra tökéletes volna
2013. aug. 20. 20:12
6/17 A kérdező kommentje:
ö 33.
2013. aug. 20. 20:13
7/17 anonim válasza:
Akkor meg mi a gáz benne ha lefeküdtök?Nem vagytok már gyerekek
8/17 anonim válasza:
Lapozz fel gyorsan egy helyesírási szótárat!
9/17 anonim válasza:
Gondolom nem csak egy szoba van a házban......
10/17 anonim válasza:
Skizofrén vagy??? "én 23 én 33??????? WTF!?
De komolyan csak érezd jól magad majd lessz ami lessz és remélhetóleg ténylag jó lessz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!