Milyen indokkal jelöljem be?
Figyelj... nem értem, minek akarod túlbonyolítani. Ha nem tudod megismerni a való életben (mondjuk az utcán, vagy egy bulin, vagy a suliban), akkor muszáj lesz a nethez folyamodnod. Nem kell mindenféle szerelmesregényt kitalálni, elég lesz, ha azt írod neki, hogy szia, bocsi, hogy ismeretlenül bejelöltelek, de szívesen megismernélek, vagy van kedved ismerkedni...?
Ez szerintem tökéletes lesz, mert, ha tényleg van nála esélyed, akkor nem fog elhajtani a búsba, főleg, hogy manapság már csak ennyit sem írnak az ismeretlenül jelölgetők, hanem csak bejelölnek minden szó nélkül.
Tehát ő 21. Ez már csak rajtatok múlik. Ez a korkérdés mindenkinél más reakciót vált ki... engem személy szerint egyáltalán nem izgat a kor, de van, aki furcsa szemmel nézi az olyan párokat, ahol a fiú az idősebb, vagy nagy a korkülönbség...
Szerintem nem baj. Ha a lányt sem izgatja, és kedvel Téged, akkor ne foglalkozzatok másokkal.
Ha ennyit elmélkedsz azon hogy bejelöld...mit fogsz élőben csinálni?:D
3 hétig rákészülni?:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!