Milyen indokkal írjak rá Facebookon egy lányra aki tetszik, de még sohasem beszéltem vele?
Figyelt kérdés
Olyan kéne, amivel nem néz hülyének, de nem is jön rá rögtön hogy rá akarok hajtani. :)2013. máj. 29. 18:46
1/9 anonim válasza:
Tökmind1 milyen indokkal írsz rá, sztem egyből leesik neki. Főleg, ha amúgy nem is ismeritek egymást.
2/9 anonim válasza:
Mondd neki, hogy tetszik és szeretnéd megismerni!
4/9 Pain for Pleasure válasza:
Szia! Szimpatikusnak talállak. Van kedved ismerkedni?
5/9 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
De az hogy szimpatikus vagy és szeretnélek jobban megismerni az teljesen jó!
6/9 anonim válasza:
Vaagy kérj tőle valamilyen tanácsot, biztos hogy nem fog nemet mondani :)
7/9 A kérdező kommentje:
17 und 16 (majdnem 17). :) De milyen tanácsot? Hameg azzal jönnék hogy ismerkedni akarok, akkor aztjinné hogy túl rámenős vagyok.. :/
2013. máj. 29. 20:06
8/9 anonim válasza:
Megmondod neki hogy tudomásodra jutott hogy nagyon jó pl matekból, te pedig nem érted az anyagot és az év végi jobb jegyed múlik rajta és megtenné -e hogy segít benne! Stb olyan egyszerű :)
9/9 anonim válasza:
Ha jól értem te azt állítod,hogy ha azt írod a lánynak,hogy ismerkedni szeretnél vele akkor ő ezt rámenősnek fogja találni? Ez komoly? Ha bejössz neki,belefog menni,ha nem akkor nem. Ez nem rámenős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!