Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy csaj, de nem ismerem olyan jól. Szerintetk irjak rá facebookon, és hogy tegyem?
Az valóban necces. Kell lennie valami alibidnek, amiért ráírsz (lehet akár az is, hogy egy bejegyzése alatt csevegni kezdtek a témáról, és annak apropóján ráírsz privátban / privátban folytatod a témát), vagy kérj segítséget közös ismerőstől, találjatok ki valamit, hogy "véletlenül" megismerkedhessetek.
Csak aztán légy laza!
Szerintem igen.én is így ismerkedtem meg a barátommal.
elöszőr kicsit nyomozd ki hogy hogyan viszonyúl az új emberekhez,aztán közös téma vagy valami :D
Szerintem menj oda hozzá és mondd neki, hogy: nagyon szimpatikus vagy. Mit szólnál hozzá, ha a hétvégén meginnánk egy teát/kávét?
Ha nemet mond, akkor simán tovább léphetsz, hiszen annyi csaj van még a világon... De ha a válasz igen, akkor a többi csak rajtad áll.
Szerintem a face-es megoldás csak arra jó, hogy a barátnőinek továbbküldi a beszélgetéseiteket (ha sor kerül rá) és esetleg jót nevetnek rajta.
A személyes kontakt a lényeg!!! Hajrá! :)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!