Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti hogyan fogadnátok,...

Lányok, ti hogyan fogadnátok, ha ismerkedtek valakivel, és kiderül róla, hogy nem volt még barátnője?

Figyelt kérdés
És tegyük fel, hogy már nem fiatal az illető. Ezt mindenképpen ijesztőnek találják a nők?

2013. aug. 19. 13:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Na, azon nem kell aggódnod, hogy a lányok hasonlítgatnának. Magamból kiindulva, én ha szeretek valakit, akkor másra nem is tudok gondolni, mert örülök, hogy ő ott van nekem. Ha pedig ennyire szeretek valakit, akkor mindent tökéletesnek érzek, ami vele kapcsolatos ilyen téren.
2013. okt. 4. 18:56
 22/27 A kérdező kommentje:

Na de gondolom azért sem hasonlítgattad őket, mert nem voltak kezdők, tudták hogy mennek a dolgok, stb.

Én viszont azt sem tudom eszik-e vagy isszák. Ezért biztos nagyon sok dologban előjönne a hátrányom, nem? Ettől félek, hogy ez állandóan kellemetlenségekhez vezethet. Na de rutint nem tudok szerezni, csak kapcsolatban ugye..

2013. okt. 4. 20:17
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem lenne baj. Pont az lenne a jó, hogy így talán még jobban össze tudnánk csiszolódni. :)
2013. okt. 4. 21:07
 24/27 A kérdező kommentje:
Értem. Hát akkor úgy néz ki van még olyan akit nem zavarna..:D Szóval elméletileg lehet esélyem.
2013. okt. 4. 21:48
 25/27 LeftBehind ***** válasza:
Elméletben....amúgy igaz,nem kell a szüzességed miatt aggódnod ha a csajok jó pasinak titulálnak. Ha meg nem,na ott kerül szar a palacsintába.
2013. okt. 4. 22:05
 26/27 A kérdező kommentje:
Attól már "megszabadultam" úgymond, bár ezzel önmagában nem vagyok előrébb.
2013. okt. 4. 22:54
 27/27 LeftBehind ***** válasza:
Lényegtelen,a képlet attól még áll.
2013. okt. 4. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!