Csajok akik neten is ismerkedtek! Komolyan gondoljátok a társkeresőket, vagy inkább csak poénból vagytok fenn?!
Sok lányt látok társkeresőzni, de vagy alig aktívak benne, vagy pedig abszolult nem is írnak vissza.
Tény hogy nem vagyok egy brad pitt, de azért nem si mondanám magam olyan ritka ronda pasasnak hogy még annyit se írjanak vissza, hogy bocs de nem, vagy bocs de van pasim.
Szóval vannak akik komolyan is gondolják az ismerkedést?
Több kapcsolatom is született már netről, szeretek itt ismerkedni. De mostanában tényleg alig alig írnak visza...:/
22/F
Én anno, mikor felmentem, komolyan gondoltam, és visszaírtam azoknak, akik nekem írtak. Akinek én írtam, az viszont nem írt vissza nekem.
De ez már régi dolog. :)
Én komolyan gondoltam a dolgot. Más kérdés, hogy sok pasi nem. Több rövidebb kapcsolat után ismertem meg a férjem ugyanazon a társkeresőn, ahol az előzőeket.
Ez már több mint 3 éve volt:)
Illetve volt osztálytársam is ilyen társkeresőn ismerte meg a férjét. Ott már van egy gyerek is.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!