Lányok, ti hogyan fogadnátok, ha ismerkedtek valakivel, és kiderül róla, hogy nem volt még barátnője?
Figyelt kérdés
És tegyük fel, hogy már nem fiatal az illető. Ezt mindenképpen ijesztőnek találják a nők?2013. aug. 19. 13:14
11/27 A kérdező kommentje:
És egyből elhitték amikor mondtad? Én ha elmondom valakinek így neten keresztül, akkor legtöbbször nem hiszik el. Azt hiszik csak ugratom őket...
2013. aug. 19. 13:55
12/27 anonim válasza:
Ne neten, személyesen mondtam el. De nem kell szerintem! Majd idővel!
13/27 A kérdező kommentje:
Hát nem tudhatom hogy megy ez, de azt gondolná az ember így kívülállóként, hogy ez elég hamar szóba kerül az ismerkedéskor... vagy rosszul gondolom?
2013. aug. 21. 19:41
14/27 anonim válasza:
én facebookon beszéltem egy lánnyal szóba került ez a dolog hát elmondtam neki,hogy még nem volt barátnőm és letörölt az ismerősei közül a legjobb az egészben az,hogy nem vagyunk huszonévesek én 16ő meg 17éves...
15/27 anonim válasza:
Nekem volt egy ilyen pasim, 20 évesen egy barátnője se volt még aki komoly, 2-3 hetes dolgok, meg persze egyéjszakások, nem foglalkoztam vele, aztán 1 hónap után kiderült h nagyon éretlen és fogalma sincs mi egy PÁRKAPCSOLAT, amúgy sajnálom őt ezért, de ezek után már nem kezdenék ilyen pasival mert nagy csalódás volt (előtte már 2 éve ismertük egymást barátok is voltunk...) 19/L
16/27 anonim válasza:
Nem zavarna. Nekem sem volt még komoly kapcsolatom, de attól, hogy eddig éretlen voltam rá, most vagy nemsokára már lehetek érett... 20/L
17/27 A kérdező kommentje:
Hát van aki később érik, ez nyilván így van. De nekem tulajdonképpen "komolytalan" kapcsolatom sem volt még, nemhogy komoly.
2013. szept. 22. 13:18
18/27 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Vannak későn érő típusok is. :)
24 N
19/27 anonim válasza:
Ezen ne aggódj! Akinek tényleg te kellesz, annak ez nem változtat semmin.
Különben meg legalább azon nem agyalnék, hogy hogyan hasonlítanak össze az exekkel.
20/27 A kérdező kommentje:
Na igen ez biztos. Én nem fogok hasonlítgatni..:D
Na de ő viszont fog(ha lesz). És hát ettől félek is vagyon..
2013. okt. 4. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!