Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti hogyan fogadnátok,...

Lányok, ti hogyan fogadnátok, ha ismerkedtek valakivel, és kiderül róla, hogy nem volt még barátnője?

Figyelt kérdés
És tegyük fel, hogy már nem fiatal az illető. Ezt mindenképpen ijesztőnek találják a nők?

2013. aug. 19. 13:14
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
És egyből elhitték amikor mondtad? Én ha elmondom valakinek így neten keresztül, akkor legtöbbször nem hiszik el. Azt hiszik csak ugratom őket...
2013. aug. 19. 13:55
 12/27 anonim ***** válasza:
Ne neten, személyesen mondtam el. De nem kell szerintem! Majd idővel!
2013. aug. 19. 17:32
 13/27 A kérdező kommentje:
Hát nem tudhatom hogy megy ez, de azt gondolná az ember így kívülállóként, hogy ez elég hamar szóba kerül az ismerkedéskor... vagy rosszul gondolom?
2013. aug. 21. 19:41
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
én facebookon beszéltem egy lánnyal szóba került ez a dolog hát elmondtam neki,hogy még nem volt barátnőm és letörölt az ismerősei közül a legjobb az egészben az,hogy nem vagyunk huszonévesek én 16ő meg 17éves...
2013. aug. 31. 21:05
 15/27 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy ilyen pasim, 20 évesen egy barátnője se volt még aki komoly, 2-3 hetes dolgok, meg persze egyéjszakások, nem foglalkoztam vele, aztán 1 hónap után kiderült h nagyon éretlen és fogalma sincs mi egy PÁRKAPCSOLAT, amúgy sajnálom őt ezért, de ezek után már nem kezdenék ilyen pasival mert nagy csalódás volt (előtte már 2 éve ismertük egymást barátok is voltunk...) 19/L
2013. szept. 1. 00:16
 16/27 anonim válasza:
Nem zavarna. Nekem sem volt még komoly kapcsolatom, de attól, hogy eddig éretlen voltam rá, most vagy nemsokára már lehetek érett... 20/L
2013. szept. 1. 17:55
 17/27 A kérdező kommentje:
Hát van aki később érik, ez nyilván így van. De nekem tulajdonképpen "komolytalan" kapcsolatom sem volt még, nemhogy komoly.
2013. szept. 22. 13:18
 18/27 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül. Vannak későn érő típusok is. :)

24 N

2013. okt. 4. 18:15
 19/27 anonim ***** válasza:

Ezen ne aggódj! Akinek tényleg te kellesz, annak ez nem változtat semmin.

Különben meg legalább azon nem agyalnék, hogy hogyan hasonlítanak össze az exekkel.

2013. okt. 4. 18:25
 20/27 A kérdező kommentje:

Na igen ez biztos. Én nem fogok hasonlítgatni..:D

Na de ő viszont fog(ha lesz). És hát ettől félek is vagyon..

2013. okt. 4. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!